Yeni Erzurum Stadı Süper Derbiye Hazır

(Erzurum-GHSİM)Yeni Erzurum Stadı’nda son rötuşlar yapılıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Yeni Erzurum Stadı’nın zemininin Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali için tamamen hazır hale geldiğini söyledi.

Haftalardır Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk öncülüğünde Yeni Erzurum Stadı’nın zemininde yoğun bir çalışma başlattıklarını ve saha zeminin Süper Kupa Finali’ne hazırladıklarını belirtti.

Çintimar, “Adeta gecemizi gündüzümüze katarak saha zeminini hazır hale getirdik. Artık biz Erzurum olarak Süper Kupa Finaline kilitlendik. İnanıyorum ki, alnımızın akıyla bu organizasyondan da başarı ile çıkacağız” dedi.

MAÇ SAAT 20.55’TE Bu arada 2011-2012 Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Sahibi Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finalinin başlama saati 20.50 olarak belirlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Biz sadece dev maç için stadı hazırladık. Biletler ve organizasyon tamamen Futbol Federasyonun” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 12 Ağustos Pazar günü oynanacak olan Süper Kupa Finali öncesinde iki takım taraftarına da sportmenlik çağrısında bulunan Çintimar, “İnanıyorum ki, bu derbide yaşanacak olan dostluk havası tüm dünyaya örnek olacak” diye konuştu .

Kaynak: İHA