Fatih Terim'in 'Süper' planı hazır

Galatasaray’ın hocası Fatih Terim, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçında Ujfalusi ve Burak’ın yerine Dany ile Umut’a forma verecek. Tecrübeli hoca, Amrabat’a da şans tanıyacak

Erzurum 'da 12 Ağustos 'ta, Fenerbahçe ile Süper Kupa finalinde karşılaşacak Galatasaray 'da, Teknik Direktör Fatih Terim 'in oyun planı ve kafasındaki kadro şekillendi. Terim 'in geçen sezondan kalan cezaları nedeniyle Ujfalusi ve Burak 'ın yokluğunda Dany ve Umut Bulut 'u sahaya süreceği bildirildi. Tecrübeli hocanın, Ljubljana ve Lazio maçlarının ikinci yarılarında şans tanıdığı Kamerunlu Dany 'yi sol stoper olarak oynatacağı vurgulandı. Slovenya 'da yenilen golde hata yapmasına karşın Lazio karşısında kendini bulan Dany 'nin performansının giderek yükselmesi Fatih Terim 'i mutlu etti.

Tecrübeli hoca, Burak Yılmaz 'ın yerine ise Umut 'u oynatma kararı aldı. Umut 'un yüksek mücadele gücünün yanı sıra, takıma uyum sağlamasının da kararda etkili olduğu dile getirildi. Terim 'in, Süper Kupa maçında Elmander-Umut ikilisiyle Fenerbahçe savunmasını aşmak istediği kaydedildi.

Emre ile devam
Sarı-kırmızılı çalıştırıcının orta sahada da değişime gitmesi bekleniyor. Lazio maçının 2. yarasında Selçuk ile beraber oynattığı Hamit 'i yine orta alanda değerlendirmek isteyen Terim sol kanattaki tercihini kampın yıldızı Emre Çolak 'tan yana kullanacak.
Teknik patron Fatih Terim 'in sağ kanatta ise fizik durumuna göre Amrabat 'ı oynatma düşüncesinde olduğu, ancak Faslı yıldızın yeterli bulunmaması halinde Aydın 'ın tercih edileceği öğrenildi. Terim, Amrabat 'ı Fiorentina maçının kadrosuna da alacak.

Amrabat idmanda

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını dün akşam yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Sabah sağlık kontrolünden geçen Amrabat yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Fatih Terim uzun süre transferi için çalıştığı Faslı oyuncu ile bir süre sohbet etti ve “Aramıza hoşgeldin” dedi. Taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştiren Cim-Bom 'da Amrabat çalışmanın tamamında takımla birlikte yer aldı.