Bucaspor Pür Neşe

TFF 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekiyor

Bolu’da 3. etap kamp çalışmalarını tamamlayarak İzmir’e dönen Bucaspor, Pazartesi günü kendi tesislerinde topbaşı yaptı. Buca Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Kaya’da tesislere gelerek futbolculara baklava ikram etti. Günde çift idman yapan sarı-lacivertli futbolcular hırslarıyla teknik direktör Sait Karafırtınalar’dan tam not aldı. Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Karafırtınalar, "Kasımpaşa’dan transfer edilen Luiz ile defans hattımızda sıkıntı kalmadı. Önümüzdeki hafta transfer çalışmalarımızı kanat ve forvete takviye yaparak tamamlamak istiyoruz" dedi.

OĞUZ’A BRAZİLYA USULÜ DOĞUM GÜNÜ Teknik direktör Sait Karafırtılar ve takım arkadaşlarıyla yaşadığı problemler sebebiyle yaklaşık 6 aydır kadro dışı olan genç futbolcu Civar Çetin, yönetim tarafından affedildi. Takım arkadaşları tarafından başında yumurta kırılıp un dökülen oyuncuya hoş geldin sürprizi yapıldı. Takıma geri döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Civar, "Bana bir kere daha şans veren kulübüme çok teşekkür ederim. Söylenecek fazla bir şey yok. Bucaspor'da bu sezon elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.

Akyurt Şekerspor’dan transfer edilen orta saha oyuncusu Oğuz Sabankay’ın yeni yaşını Brezilya usulü kutlayan futbolcular Sabankay’ın da kafasında yumurta kırarak un döktü. 25 yaşına giren futbolcu, "Bucaspor’a geldiğim için çok mutluyum. Arkadaşlık ortamı takımımızda çok güzel. Hocamız Sait Karafırtınalar bana çok şey kattı” ifadesinde bulundu.

BATDAL TAMAM, JERO BELLO İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR Forvet hattına 2 transfer gerçekleştirmek isteyen Bucaspor yönetimi, bonservisi Galatasaray’da bulunan eski golcü oyuncusu Mehmet Batdal ile her konuda anlaştı. Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, “Mehmet Batdal’a 2 güne kiralık olarak imza attıracağız. Başkanımız Mehmet Bektur, Batdal’ı arayarak 'eşyalarını topla gel' dedi.

Oyuncu artık eski performansını Bucaspor’da tekrar yakalayacak. Ayrıca geçen sezon Vaslui’de forma giyen forvet Bello ile görüşmelerimiz devam ediyor. Anlaşmamız halinde Batdal’ın yanında forma giyecek oyuncu Bello olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA