Benimle Genelkurmay Başkanları bile uğraşamadı

Beyaz Tv canlı yayınında Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar arasında hararetli bir tartışma yaşanırken,Rasim Ozan'ın Ümit Karan ve Erman Toroğlu hakkında sözleri programa damgasını vurdu.

Ümit Karan 'ın Rasim Ozan Kütahyalı nedeniyle canlı yayına bağlanmamak istemesiyle başlayan polemik, Ahmet Çakar- Rasim Ozan Kütahyalı kavgasına dönüştü.

ORTALIK KIZIŞTI

Ümit Karan 'ın canlı yayına bağlanmamasına sinirlenen Rasim Ozan Kütahyalı “ Ümit Kraan uyduruk uyduruk konuşmuş.” Diye tepki verince Ahmet Çakar, Kütahyalı 'nın bu davranışını “Haince” bulduğunu söyleyince ortalık bir anda kızıştı.

SEN KİMSİN RASİM?

Çakar 'ın bu sözlerine tepki gösteren Kütahyalı “Senin yaptığın kadar eyyamcılık görmedim. ” dedi. Bu sözler üzerine Çakar “Ben senin DNA yapını bir yıldır inceliyorum. Kromozomlarında bir arıza var. Senin huyuna suyuna gidince en iyi biziz, olmadık mı sana… Sen kimsin ya? Çocuğumuzun yaşındasın? Sen ortaokulda pantolonla dolaşırken biz sahalardaydık. Senin düşüncelerine karşı çıktığımız zaman birden biz eyyamcı oluyoruz.” sözleriyle Rasim Ozan Kütahyalı 'ya tepki gösterdi.

BEN OLSAYDIM ERMAN MERMAN KALMAZDI
Ümit Karan 'ın bazı durumlarda haksızlığa uğradığını söyleyen Kütahyalı ise Karan 'a canlı yayında seslenerek “ Bak Ümit Karan, ben o zaman Türk sporunda Erman merman kalmazdı. Nasıl o zaman seni savunuyorum görürdün” dedi.

Çakar 'ın Erman Toroğlu 'yu “Arkadaşım” diyerek üzerine gitmediğini söyleyen Kütahyalı 'ya ise itiraz Ahmet Çakar 'dan geldi. Çakar şunları söyledi:

ANALAR SENİN GİBİSİNİ DOĞURMADI
“Erman 'ın suratına karşı milyonlarca insanın önünde “Seni seviyorum lan!” dedim mi demedim mi? Bak Rasim sana hep söylüyorum Analar Türkiye Cumhuriyeti tarihinde senin kadar bir ekran manipilatarü doğurmadı, doğurmazda! Bu ülke 30 sene senden çekecek.

BENİMLE GENELKURMAY BAŞKANLARI UĞRAŞAMADI ÜMİT KARAN KENDİNE GEL
Ümit Karan 'ın canlı yayına bazı sözleri nedeniyle katılmayacağını bildirmesi üzerine çileden çıkan Kütahyalı “Ümit Karan Türkçesini söylesin. Yüreği yetmiyor, korkuyorum, korkağım, yüreksizim. Ona hainliği ben değil Erman Toroğlu yaptı. Benim dediklerim siyasette ağa babalarına kadar çıkmış… Benimle Genelkurmay Başkanları uğraşamadı kardeşim kendine gel!” dedi.

BEYAZ GAZETE