Abdürrahim Albayrak: Galatasaray'da Melo'lar Bitmez

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi yönetici Abdürrahim Albayrak, Galatasaray'daki son gelişmeleri değerlendirirken, transferi yılan hikayesine dönen Melo konusunda ise, "Galatasaray'da Melo'lar bitmez." dedi.

Albayrak, Eboue'yi almaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini de söylerken, Melo ve Nuri Şahin konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'a konuşan Albayrak, Melo konusunda şunları söyledi:"Melo konusunda taraftarımızın yönetime hak verdiğini görüyorum. Kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Geçen sezon kimse Melo'yu bilmezken gittik bir akşamda bitirdik transferi. Melo istediğimiz bir futbolcu. Ama taraftarında yönetime hak vermesini istiyorum. Hayırlısı ise olsun bu transfer. Bu akşam veya yarın belli olur. Galatasaray'da çareler tükenmez. Galatasaray'da Melo'lar bitmez, yeni Melo'lar çıkar. Hayırlısı ise bu transfer olur."

FATİH HOCAM İSTERSE BENDE NURİ'NİN TELEFONU VAR
Real Madrid'den ayrılması gündemde olan ve adı Galatasaray ile de anılan Nuri Şahin için de açıklamalarda bulunan Albayrak, "Nuri Şahin ile ilgili birşey konuşmadık. Mourinho ve Fatih hoca çok samimi. Buluştuklarında ben de yanlarındaydım. Aralarında Nuri konusu konuşulmadı. Hamit konuşuldu. Fatih hocam isterse, Nuri'nin cep telefonu bende var. Onu ikna etmekte bana kalır. Ama bu konuda bir girişimimiz olmadı." dedi.

KİMSENİN GÜCÜ EBOUE'Yİ ALMAYA YETMEZ
Fiorentina'nın Eboue'yi istediği şeklindeki haberleri değerlendiren Albayrak bu konuda net konuşurken, "Kimsenin gücü Eboue'yi almaya yetmez." dedi.

AMRABAT 53 NUMARALI FORMAYI GİYECEK, BU YÜZDEN AYRI BİR MUTLUYUM
Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucunda kadrosuna kattığı Amrabat için çok sempatik bir insan diyen Albayrak, "Amrabat'ı çok istedik. Fatih hocadan sonra ben de çok istiyordum. Amrabat, çok saygılı, çok uyumlu, çok sempatik bir insan. 53 numaralı formayı giyecek. Rizeli (Gülerek). Rize'nin numarası o yüzden ayrı bir mutluyum. Fatih hoca bana her gün Amrabat'ı söyledi, alalım diye. Fatih hoca bu kadar ısrar etmez. Hoca onu çok istedi. Başkanda, hoca bu kadar istiyorsa alalım dedi. Allah başkandan da razı olsun." dedi.

ERZURUM'DAKİ FİNAL BAYRAM HAVASINDA OLSUN
Pazar günü oynanacak Süper Kupa finalini de değerlendiren Abdürrahim Albayrak, "Erzurum'daki maçta eşit sayıda taraftar olacak. Bu maç herkese örnek olsun. Nasıl birlikte maç izlenir taraftar göstersin. Bir imtihan şeklinde olacak. Bayram havasında geçmesini temenni ediyorum." dedi.

FİORENTİNA MAÇI DUYGUSAL BİR MAÇ OLACAK
Fiorentina ile oynanacak hazırlık maçının duygusal bir havda geçeceğini söyleyen Albayrak, "Ben Fiorentina'yı çok severim. Fatih hocamızında eski takımı. Bu yüzden duygusal bir maç olacak. 40 bin kombinemiz var. 8 bin bilet satılmış. 5 bin satılmamış bilet var. Yarın akşam taraftarımız tribünleri doldurur. Lazio maçında, o sıcak altında Galatasaray'ın performansını gören herkes kara kara düşünmeye başlamıştır. Herkesin beğenisini kazandık." diyerek sözlerini tamamladı .