Aziz Yıldırım'a yazdığı mektupta "Teşvik primi verildi" demişti

Beyaz Tv Aziz Yıldırım'ın iddialarında referans gösterdiği Ali Demirkaya'ya ulaştı.

Eski Denizlispor başkanı Ali İpek, bir dönem Denizlispor'da amigoluk yapan Demirkaya için 'Meczup ' yani 'Deli ' ifadesini kullanmıştı.

'Ben meczup değilim, deli değilim ' diyen Ali Demirkaya elindeki belgeleri göstererek 'İşte belgelerim ' dedi. Aziz Yıldırım'a yazdığı mektupta Denizlispor'a teşvik primi gönderildiğini ifade eden Ali Demirkaya aynı itirafları kamera karşısında yapamadı.

KAÇAMAK CEVAPLAR VERDİ
Beyaz Tv muhabirinin yönelttiği sorulara kaçamak cevaplar veren Ali Demirkaya 'Ali İpek ve Yusuf Şimşek Allah katında kendileri artık biliyorlar. Biz canlı olarak başında bekleyemeyiz. Mektupta belirtilerimizin hepsini söyledik. Ama tek tek birebir her yerde genelde oluyorlar. ' dedi.

Demirkaya, Denizlispor'un teşvik primi alıp almadığı yönündeki sorulara ise net cevap veremedi. Ancak Aziz Yıldırım'a gönderdiği mektupta teşvik priminden söz ediyor.

SAHAYA GİRMİŞTİ...

Demirkaya geçtiğimiz yıl oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçında sahaya girmiş ve polise verdiği ifadede 'Davetiye dağıtmak için ' sahaya girdiğini belirtmişti.

Elindeki yüzüğü ve düğün davetiyesini gösteren Demirkaya 'Günlerce alay ettiniz ama gerçekti benim düşünüm, yalan yok. Ben maçı protokol tribününde izledim. Yıldırım Demirören'in eline verdim davetiyeyi. ' dedi.

BEYAZ GAZETE