Adanaspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, Kartepe'deki yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Adanaspor'dan yapılan açıklamaya göre, turuncu beyazlı takım, Kartepe Kampı'nı 10 Haziran Cuma günü oynanacak Bandırma maçıyla Sona erdirecek. Adanaspor, sezon hazırlıklarında Son etap için 13 Ağustos tarihinde Osman Yereşen Tesislerinde toplanarak ilk çalışmasını yapacak.

Daha Sonra Ramazan Bayramı dolayısıyla iki gün iznine çıkacak olan takım, Şanlıurfaspor karşılaşması ile hazırlıklarına devam edecek.

Bu arada, takımın tecrübeli kalecilerinden Tolgahan Acar iki maç cezalı olmasına rağmen antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile göz dolduruyor. Acar'ın sezon öncesinde hazır duruma gelmesi teknik heyeti de sevindirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tuna Üzümcü de lig başlayana kadar kombine bilet satışlarının artacağına inandıklarını belirtti.

Özellikle seyirsiz maç cezasının biteceği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasında dolu tribünlere oynayacaklarını anlatan Üzümcü, ''O güne kadar alacağımız Sonuçlarla taraftarımızın bizlere kavuşması için sabırsızlanmasını sağlayacağız. Taraftarlarımızın da maddi güçleri çerçevesinde kombine bilet konusuna duyarsız kalmayacağı düşüncesindeyim. Herkesin desteğini bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar / Anıl Bağrık

Yayıncı: Süleyman Tıraş

Kaynak: AA