Malatya'da Amatör Futbol Liglerinde Gruplar Belirlendi

Malatya'da amatör futbol liglerinde yeni sezon öncesinde çekilen kurayla, takımların mücadele edeceği gruplar belirlendi.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında gerçekleştirilen kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir ve Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat'ın yanı sıra amatör kümede mücadele eden kulüplerin başkanları ve yöneticileri katıldı.

Özdemir, yaptığı konuşmada, amatör ligde mücadele eden takımların yaşadığı zorlukları anlatarak, ''Amatör liglerdeki takımlar olarak Malatyalı gençlere hizmet için çalışıyorsunuz. Gösterdiğiniz özveri için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah emeklerinizin karşılığı olarak güzel bir sezon geçirirsiniz'' dedi.

Özdemir'in konuşmasının ardından 1. Amatör Küme Büyükler Ligi, U-19 Yaş Altı ve U-15 Yaş Altı liglerinde 2012-2013 sezonunun kura çekimi yapıldı. Büyükler Ligi 7 Ekim'de, U-19 Yaş Altı Ligi 9 Eylül'de, U-15 Yaş Altı Ligi ise 8 Eylül'de başlayacak.

-Gruplar-

1. Amatör Küme Büyükler Ligi

-----------------------------

A Grubu: Yeni Balabanspor, Yeşilyurtspor, Ataköyspor, Malatya Fenerspor, İpekyolu Belediyespor, Konak Belediyespor, Demirspor, Doğanşehir Belediyespor.

B Grubu: Darendespor, Battalgazi Belediyespor, Tecdespor, Orduzuspor, Kale Gençlerbirliği, Malatyaspor, Telekomspor, Adafı Kartalspor.

U-19 Yaş Altı Ligi

-------------------

Adafı Kartalspor, Malatya Fenerspor, Demirspor, 1932 Malatya Gücü, Battalgazi Belediyespor, Malatya Fenerspor, Telekomspor, Malatya İl Özel İdarespor, Orduzuspor, 44 Malatyaspor.

U-15 Yaş Altı Ligi

--------------------

A Grubu: TEK Spor, SHÇEK Spor, Malatya Fenerspor, Adafı Kartalspor, Demirspor, Telekomspor.

B Grubu: 44 Malatyaspor, Sancaktarspor, Battalgazi Belediyespor, Malatya İl Özel İdarespor, Kale Gençlerbirliği.

Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Yeter Erdine

Yayıncı: Ahmet Ekici

Kaynak: AA