Trabzonspor - Queens Park Rangers Maçının Programı Değişti

Trabzonspor’un Almanya’daki yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam Queens Park Rangers takımıyla yapacağı maçın programı değişti.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Trabzonspor’un, İngiliz Premiere Lig takımlarından Queens Park Rangers ile daha önce TSV Aindlig Stadyumu'nda bu akşam saat 20.00’de oynanacağı duyurulan hazırlık müsabakasının programının değiştiği bildirildi.

Karşılaşmanın oynanacağı stat hakkında bilgi yer almayan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Takımımızın Queens Park Rangers takımıyla TSV Aindlig Stadyumu'nda oynaması planlanan maçın programı değişti. Buna göre, söz konusu müsabakanın Aindling'de değil, seyircisiz olarak farklı bir sahada oynanması uygun görüldü.

MAREK CECH İDMANDA
Bu arada, yine kulüp sitesinden açıklamada, bordo-mavili takımın Almanya'daki hazırlıklarına bugün taraftara ve basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla devam ettiği belirtildi. Teknik Direktör Şenol Güneş’in idmanda takımına taktik ağırlıklı bir program uyguladığı belirtildi.Hastalığı nedeniyle bir süredir antrenmanlara çıkamayan tecrübeli futbolcu Marek Cech’in de bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştığı bildirildi .