Orduspor Bayan Basketbol Takımı Alper Durur’a Emanet Edildi

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig'de mücadele eden Orduspor Kadın Basketbol takımının başına antrenör Alper Durur getirildi.

Orduspor Durugöl Tesisleri'nde Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen’in de katıldığı imza töreninde, Alper Durur, kendisini Orduspor’a bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imzayı attı.

Antrenör Alper Durur, Ordu’yu basketbol kenti yapacağını belirterek, “Ordu’da olmaktan gurur duyuyorum. 89 yılında antrenörlüğe başladım. Ordu’da doğdum 4 yaşında İstanbul’a göç ettik. Birinci ligde 10 yıldır birinci ligde antrenörlük yaptım alt yapılarda sayısız Türkiye şampiyonlukları yaşadım. İstanbul Üniversitesi ve Galatasaray’da çalıştım. 3 tane takımı birinci lige çıkarttım. Vizyonu olan insanlarla çalışmak gurur verici. Hedeflerin olduğu yerde bende olmak istiyorum. Ordu’yu çok güzel basketbol kenti yapmak adına da şimdiden söz veriyorum. Bunun için buradayız” diye konuştu.

"HEDEFİMİZİ SPOR KULÜBÜ OLMAK"
Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen ise göreve geldiğinde hedeflerinin futbol kulübü olmak değil, spor kulübü olmak olduğunu ifade ettiklerini, futbolun dışındaki salon sporları ile Ordu’nun adını duyurmak istediklerini söyledi.

Türkmen, “Geçen yıl bayan basketbol takımı kurmuştuk ve 1. Lig'e geçtiğimiz yıl çıkamamıştık. İnşallah bu yıl 1. Lig'de mücadele edeceğiz. Ordu’nun, Orduspor’un adını futbolda değil, diğer salon sporlarında da duyurmak istiyoruz. Orduspor Bayan Basketbol takımının başına Alper Durur’u getirdik. 3 yıllık sözleşme imzaladık. Bu yıl kendisinden 1. Lig, şampiyonluk istiyoruz. Şampiyonluğun yanında Avrupa istiyorum. Ben 'burası Ordu' diyenlerden değilim. Burası Türkiye, burası dünya diyenlerdenim” şeklinde konuştu

Kaynak: İHA