Adrian Mutu Türkiye'de

İsmi Beşiktaş ve Kasımpaşa ile geçen Romanya'nın ünlü golcülerinden Adrian Mutu, Türkiye'ye geldi.

Rumen futbolcu tatil için geldiğini ifade ederken, kalabileceğinin sinyallerini verdi. Transfer döneminde ismi Beşiktaş ve Kasımpaşa ile anılan Adrian Mutu, akşam saatlerinde Türkiye'yi iniş yaptı. Mutu'yu menajeri ve arkadaşı Ozan Zeybek karşıladı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mutu, "İki gün bir iznim vardı. Arkadaşım Ozan Zeybek beni İstanbul'a çağırdı. Sevdiğim bir yer. Bazı takımlarla ismim geçiyor ama şuan sacede tatil geldim" dedi.

"TEKLİFLER DOLAYLI YOLLA KULAĞIMA ULAŞTI"

İsminin geçtiğini duyduğunu belirten Mutu, "Bana ulaşan resmi bir teklif yok. Dolaylı yollardan kulağıma gelen teklifler var. Benim gelişimin asıl sebebi arkadaşımı görmek. 10 yıl Sonra İstanbul'a gelmek güzel. Süreç neyi gösterir bilmem. Her hangi bir gelişme olursa zaman gösterir" diye konuştu.

Mutu, bir basın mensubunun, 'Ciddi bir teklif olursa kalırmısın' yönündeki sorusuna, "Ciddi bir teklif olursa, kalmayı düşünürüm tabi" cevabını verdi.

Futbolcunun menajeri Ozan Zeybek ise, transferin ne zaman kesinleşeceği yönündeki soruları ise, "Transferin Son günü netleşir" diye cevapladı .

Kaynak: İHA