Ünal Aysal, Mete Başol'ün İstifasını Doğruladı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yönetim kurulu üyelerinden Mete Başol'ün istifasını doğruladı.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinde yazılı bir açıklama yayımlayan Ünal Aysal, Galatasaray'ın yönetiminde bir kriz olduğu ile ilgili çıkan haberlere açıklık getirdi.Başkan Ünal Aysal, yönetim kurulu üyesi Mete Başol ile kulüp yönetiminin bazı konularında görüş ayrılıkları olması nedeniyle birlikte çalışamayacaklarına karşılıklı olarak karar verdiklerini söyledi.

Başkan Aysal, "Galatasaray’ın mali ve sportif açıdan içinde bulunduğu Son derece güç günlerden bugünkü noktaya ulaşması kendiliğinden olmamış, uzun vadeli bir strateji ve bu stratejiye uygun bir planın uygulanması sayesinde gerçekleşmiştir. Ancak varmak istediğimiz hedef bugün bulunduğumuz noktanın çok daha ilerisindedir. Dolayısıyla dünkü başarılarla yetinmemiz, bunları yarın için bir garanti olarak görmemiz mümkün değildir. Özetle yapılacak çok iş, gidilecek çok yolumuz mevcuttur." dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, bugüne kadar atılan her adımın mevcut yönetimle atıldığını ifade ederek, şunları söyledi: "Bir bütün olarak yönetim kurulu arkadaşlarımla aramızda bir kriz ortamının var olduğu algısını yaratabilecek başlık ve haberlerin gerçekle bir ilgisi olmadığını belirtmek isterim. Üstelik bu süreçte canla başla çalışan pek çok arkadaşımın verdikleri emeği küçümsemek, hiçe saymak aklımın ucundan bile geçmez. Bu vesileyle bilinmesini isterim ki, bu süreç onların katkılarıyla hızlanmış durumdadır. Dolayısıyla bir kriz ortamının tam aksine var gücümüzle daha güçlü, daha başarılı bir Galatasaray için yapmamız gerekenlere odaklanmış olduğumuzu tüm camiamızın bilmesini isterim."