Sivasspor’un Aklı Puanda

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Sivasspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde toplanan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma çalışmaları yaptı. Futbolcular daha sonra topla birlikte çalışarak antrenmana devam etti

"FENERBAHÇE MAÇINI KAZANMAMIZ GEREKİYOR" Fenerbahçe maçı ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kaliteli bir takıma karşı oynayacaklarını dile getirerek, kendi saha ve seyircileri önünde puan ya da puanlar almaları gerektiğini söyledi.

Bütün amaçlarının maçtan iyi bir şekilde ayrılmak olduğunu kaydeden Çalımbay, “Fenerbahçe maçı, kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde kazanmamız gerekiyor. Puan ya da puanlar almamız gerekiyor. Tabi ki zor olduğunu biliyoruz, iyi bir takıma karşı oynayacağız, çok kaliteli bir kadrosu var. Ben takımıma yürekten inanıyorum. Geçen sene olsun, ondan önceki sene olsun bütün oynadığımız bütün maçlarda çok çok iyi oynadık. Hatta bir tanesinde 2-0 yendik. Yine bütün amacımız buradan iyi bir şekilde ayrılmak. İyi de hazırlandık, oynadığımız İçel maçından iyi dersler aldık. İnşallah defans hatası yapmadan, İçel maçının ilk yarısındaki oyunun biraz daha üzerine çıkıp puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz” dedi.

Zorlu Fenerbahçe maçı öncesi konuşan Sivassporlu futbolcu Uğur Kavuk, taraftarlarının desteğiyle kazanmak istediklerini belirtti.

Sivasspor’un genç defans oyuncusu Ziya Erdal ise, Fenerbahçe’nin güçlü bir takım olduğunu fakat zayıf yönlerini de bildiklerini ifade ederek, “Ligdeki önemli bir maç Fenerbahçe maçı, kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde. 4 puanımız var, onların da 4 puanı var. Kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Zor bir maç olacak, Fenerbahçe güçlü bir takım. Zayıf yönlerini de biliyoruz. Hafta içi gerçekten iyi hazırlandık. İnşallah hafta sonu da istediğimizi alırız” diye konuştu.

Sivasspor, yarınki yapacağı son antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başlayacak .

Kaynak: İHA