Polatlı Bugsaşspor Taraftarıyla Buluştu

Spor Toto 2. Lig takımlarından Polatlı Bugsaşspor, ismini aldığı Polatlı taraftarıyla buluştu.

İsmini aldığı ve yeni sezonda iç saha maçlarını Ankara’nın Polatlı ilçesinde oynayacak olan Polatlı Bugsaşspor ilçeyi ziyaret ederek, şehir turu attı.Ankara’daki antrenman sonrasında Polatlı’ya gelen Polatlı Bugsaşspor takımını şehrin girişinde Kent Konseyi Başkanı Şaban Yılmaz, Hasan Benli, Mesut Aktan, Murat Külat ve taraftarlar karşıladı.20 yıldır profesyonel bir takımı olmayan Polatlılı futbol severler, Polatlı Bugsaşspor kulüp yöneticilerine, futbolcularına ve teknik heyetine büyük ilgi göstererek, uzun süre tezahürat yaptı.Daha sonra, kulüp yöneticileri, takım oyuncuları ve teknik heyet, Eti Caddesi, Ankara Caddesi ve Turan Caddesi'nde yürüyerek halkı selamladı. Bugsaşspor Kulüp Müdür Yardımcısı Habib Şenol Yılmaz, Polatlı halkına hasret olduklarını, Polatlı halkının da 2. Lig takımına hasret olduğunu gördüklerini, Polatlı halkının hasretine, beklentilerine cevap vermek istediklerini söyledi.

Yılmaz, “Biz inşallah bu sene PTT 1. Lig'de olacağız, Polatlı halkıyla beraber, Polatlıspor olarak; Polatlı’nın başarısı olarak tarihe geçeceğiz inşallah.” dedi.

Yılmaz ayrıca, önümüzdeki hafta kulüp başkanı ve yöneticilerinin Polatlı’ya gelerek ilçe kaymakamı ve belediye başkanına ziyarette bulunacağını ifade etti.

Polatlı Bugsaşspor takımını tecrübeli isimlerinden Baki Mercimek ise, yıllardır en büyük eksikliklerinin taraftar olduğunu belirterek, “Taraftar bizi çok etkiledi. Güçlü bir takım olduk. Polatlı ilçe halkı ile gücümüzü birleştirerek ligde başarılı olacağız.” dedi.