Manisaspor'a Gazetecilerden Kombine Desteği

Manisa’da görev yapan basın mensupları, kombine kart alarak PTT 1. Lig’de mücadele eden Manisaspor’a destek verdi.

45 basın mensubu, Manisaspor Store Çarşı Şubesi Kombine Satış Ofisi’nden, kulübe destek amacıyla birer kombine kart satın aldı. Organizasyonda Manisaspor Yönetim Kurulu üyeleri Murat Kümüştekin ve Hasan Kaçire, Genel Müdür Alparslan Kaya, futbolcular Hüseyin Tok, Volkan Babacan ve Murat Gürbüzerol basın mensuplarıyla biraraya geldi.

Reklam ve sponsorluktan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kümüştekin, basın mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye spor tarihinde böyle bir desteğin ilk olduğunu düşündüğünü belirten Kümüştekin, “Manisaspor’un bu zor günlerinde basın mensuplarımızın kulübümüze sahip çıkması çok anlamlı. Şimdiye kadar 190 civarında kombine satıldı. İnşallah bu destek şehre bir hareketlik getirir ve Kartalspor maçına kadar kombine satışlarında artış olur. Manisa kentinin de aynı şekilde Manisaspor’a sahip çıkmasını bekliyoruz. Yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız, bu sene Manisa halkına güzel günler yaşatacaktır.” dedi.

Kaptan Hüseyin Tok da Manisaspor’a her kesimden destek beklediklerini ifade ederek, “Basın mensuplarımızın verdiği desteğin artarak devam edeceğine inanıyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu .