4 Eylül Belediyespor Tokatspor İle Sezonu Açacak

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Dört Eylül Belediyespor, Tokatspor ile yapacağı hazırlık karşılaşması ile sezonu açacak.

4 Eylül Belediyespor, Tokatspor maçı hazırlıklarını Karşıyaka'daki Demirspor Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhami Başköy nezaretinde teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanla tamamladı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 4 Eylül Belediyespor'da Teknik Direktör İlhami Başköy, takımın son durumu ve ligdeki hedeflerine ilişkin açıklamada bulundu. Kartepe kampının tamamlanmasının ardından bir süredir çalışmalarına kentte devam ettiklerini söyleyen Başköy, yarın saat 16:00'da 4 Eylül Stadyumu Dış Saha’da 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tokatspor ile hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geleceklerini ifade etti.

Bu karşılaşmayla birlikte yeni sezonu Sivas'ta açacaklarını söyleyen Başköy; "Yeni sezon hazırlıklarımızda 3. etap çalışmalarının da sonuna gelmiş durumdayız. Önümüzdeki hafta içerisinde ise normal lig hazırlıklarına başlayacağız. Bu başlangıcı iyi yapabilmek adına, tüm hazırlık ve kamp döneminde en iyi şekilde çalıştık. Yeterli hazırlık maçı yaptık, bu karşılaşmalarda eksikliklerimizi, hatalarımızı gördük ve gereken dersleri çıkarttık. Bu hafta inşallah son hazırlığımızı da bitirip, önümüzdeki hafta lige merhaba diyeceğiz" dedi.

4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ise, yeni sezonda hedeflerinin yine 2. Lig olduğunu hatırlatarak “Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp’ün gayret ve katkılarıyla hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Yeni sezon hazırlıklarımız bugüne kadar gayet başarılı ve verimli geçti. Takımımız her geçen gün lige hazır hale geliyor. Tokatspor ile yapacağımız hazırlık maçında da eksikliklerimizi bir kez daha görme imkanımız olacak” ifadelerini kullandı.

4 Eylül Belediyespor – Tokatspor ile oynayacağı sezon açılışı maçı, 1 Eylül Cumartesi günü 4 Eylül Dış Saha’da saat 15:00'de başlayacak .

Kaynak: İHA