35 Milyonluk Carroll West Ham'a Kiraladı

İngiltere Premier Lig'de Liverpool, geçtiğimiz sezonun devre arasında 35 milyon sterline transfer ettiği Andy Carroll'ı, West Ham United'a kiraladı.

İngiltere Premier Lig'de Liverpool, geçtiğimiz sezonun devre arasında 35 milyon sterline transfer ettiği Andy Carroll'ı, West Ham United'a kiraladı.

23 yaşındaki Carroll, 1 yıllığına West Ham 'da kiralık olarak forma giyecek. Ayrıca West Ham, genç oyuncunun satın alma opsiyonunu da elinde bulunduruyor.

Carroll, müthiş hava hakimiyeti ve teknik kapasitesiyle Newcastle United forması altında tüm Ada külüplerinin dikkatini çekmişti. Liverpool, bu takımlar arasında bir adım öne çıkarak, golcü oyuncuyu 35 milyon sterlin karşılığında kadrosuna katmıştı.

Geçtiğimiz sezon 47 maçta 9 gol kaydedebilen Carroll, beklentileri karşılayamamıştı. Euro 2012'de de İngiltere Milli Takımı'nın en büyük kozlarından biri olan Carroll, burada da beklenen performansı sahaya yansıtamamıştı.
reklam

Yeniden Sam Allardyce ile çalışacağı için çok mutlu olduğunu dile getiren İngiliz oyuncu, 'Burada olmak harika, sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Önümüzdeki sezon çok daha fazla gol atacağıma inanıyorum. Sam Allardyce ile Newcastle 'da beraber çalışmıştık, harika bir dönemdi. Bu dönemi tekrarlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Andy Carroll'ın kendileri için çok iyi bir transfer olduğunun altını çizen Sam Allardyce, 'Tüm taraflar için iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum, Andy çok uzun olduğu için teknik kapasitesinin düşük olduğunu düşünenler var. Bunun doğru olmadığını bir kez daha kanıtlayacağız” şeklinde konuştu.