Ünal Aysal: Üç Rakibi Çok Ciddi Zorlayacağız

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimini değerlendirirken, "Bizi kimin zorlayacağını bilmiyorum ama Galatasaray'ın o üç rakibi çok ciddi zorlayacağı bir gerçek.

" ifadelerini kullandı.Galatasarak Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Monaco'da NTV Spor ekibinden Özgür Buzbaş'ın sorularını cevapladı. Aysal, Galatasaray'ın üç rakibi çok ciddi zorlayacağını ifade ederken, Tomas Ujfalusi'nin sakatlığıyla ilgili, "Takviye yapmak gerekirse savunmaya yapmak gerekecek." diye konuştu.

"Galatasaray bu takımın hiçbirine yabancı değil" diyen Aysal, "İçinde bulunduğumuz grup, diğerlerinden farklı değil. Büyük takım bir araya geldiği bir organizasyon, Galatasaray için hayırlı olur, şansımızı yüksek görüyorum. Hedefimiz bu sene Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabilmek. Ondan sonrası takımın gücüne ve rakiplerin de durumuna bağlı. Bizi kimin zorlayacağını bilmiyorum ama Galatasaray'ın o üç rakibi çok ciddi zorlayacağı bir gerçek. Manchester United tabiatıyla en zorlu rakip gibi gözüküyor." dedi.

Transfer hakkında ise başkan Aysal, "Teknik ekipten yeni bir transfer için talep gelmedi, önümüzde 3-4 günümüz var, gelirse süratle karşılamaya çalışırız. Seçtiğimiz grup içerisinde durumumuz teknik ekibi bir kez daha düşündürecektir. Otelde tekrardan konuşacağız, bir ihtiyaç varsa karşılayacağız. Ciddiyetle Şampiyonlar Ligi'nde kendi yerimizi, şimdiden yavaş yavaş, uzun süreli ve kalıcı olarak yapmak istiyoruz." diye konuştu.

Antrenmanda sakatlanan Tomas Ujfalusi için, "O kötü haberi ben de aldım, takviye yapmak gerekirse savunmaya yapmak gerekecek." dedi.

Aysal son olarak takımının tam olarak hazır olmadığını belirtirken, "Birkaç maç sonra tam olarak hazır olur." ifadelerini kullandı."GRUPTAN ÇIKMAMIZ LAZIM"Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Lutfi Arıboğan ise "32 güçlü Şampiyonlar Ligi takımı var. 3. torbadan girdiğimiz için memnunuz. Kura çekiminden önce de rakiplerinin ismine bakmaksızın hedefimizin gruptan çıkmak olduğunu söylüyorduk. Başkanımız da bunu çok defa söyledi.

Bizim maç günleri iyi olup, iyi sonuçlar alıp, gruptan çıkmamız lazım." diye konuştu.