'Torres'i Üzeceğim'

Atletico'nun yıldızı Arda Turan, yarın akşam Avrupa Süper Kupası'nda Chelsea'yle karşılaşacakları maçla ilgili olarak, “Fernando Torres'i üzmeyi umuyorum” ifadelerini kullandı.

Arda Turan, kendisinin de kullandığı Nike 'ın CTR360 kramponunun tanıtımını, Madrid 'te bir mağazada yaptı. Milli yıldız, daha sonra basının sorularını yanıtladı. Teknik direktör Simeone sayesinde taktik anlamda kendisini çok geliştirdiğini söyleyen Arda, “Hücumda ne yaparsam yapayım, defansa geri gelmem gerektiğini söyledi. Zaten bu özellik, bizim takım olmamızın en önemli sebebi. Kim olursa olsun herkese bunu öğretiyor” ifadelerini kullandı. Yıldız futbolcu, 10 numaralı formanın kendisine bir baskı yaratmadığını da belirtti.

'Keyfini çıkarmak lazım '

Arda Turan, yarın Chelsea 'yle oynayacakları Avrupa Süper Kupası finaliyle ilgili olarak ise, “Sonuçta tek maç ve sahaya çıkıp en iyisini verip, keyfini çıkarmak lazım. Fakat kazanmak istiyoruz, buna çok inandık. Rakibimiz favori olabilir ancak daha önce benzer karşılaşmaları kazanmıştık” diye konuştu. Arda, Atletico 'nun eski yıldızı Chelsea 'li Fernando Torres için de, “Kendisi saygı duyduğum, kaliteli bir oyuncu. Ancak Cuma akşamı onu üzmeyi umuyorum” dedi. 25 yaşındaki futbolcu, Hollanda 'yla oynanacak olan milli maça da değinerek, “Onları yenmek için çok şansımız var” ifadelerini kullandı.