Orduspor, Ankara’ya 3 Puan İçin Gitti

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor, ligin 3. haftasında yarın Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Karadeniz temsilcisi Orduspor, bu karşılaşma için bugün Ordu’dan ayrılarak Ankara’ya hareket etti. Ligin ilk iki haftasında 4 puan toplayan Orduspor, yarın akşam saat 19.00’da Cüneyt Çakır’ın düdük çalacağı zorlu 90 dakikada 3 puan hedeflerken mor-beyazlı ekibin Manisaspor’dan transfer ettiği Nizamettin Çalışkan, bu karşılaşmadan 3 puan alabilecek güçte olduklarını söyledi.

Çalışkan, ilk iki haftada takımın lige iyi başlayarak güzel hava yakaladıklarını belirtirken, “Ankara’ya galibiyet için gidiyoruz. Üç puan ile geri dönmek için elimizden geleni yapacağız. Lige iyi başlayıp o havayı yakaladık. Ankara’dan üç puan alıp geri döneriz diye düşünüyorum” dedi.

Kendi performansını da değerlendiren Orduspor’un orta sahadaki çalışkan ismi Nizamettin, “Ligin daha ilk haftaları olduğu için yüzde yüzlük performansa daha ulaşamadık. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağımı düşünüyorum. Orduspor’a daha fazla katkı sağlayacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Öte yandan Orduspor, Ankara’ya sakatlıkları bulunan Selçuk Şahin ile Hasan Kabze’yi götürmedi .

Kaynak: İHA