Manisaspor Futbol Okulları Yaz Dönemi Törenle Bitti

Manisaspor Futbol Okulları yaz dönemi gerçekleştirilen tören ile sona erdi. Törende öğrenciler 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da ellerinde bayraklarla kutladılar.

18 Haziran 2012 tarihinde başlayan Manisaspor Futbol Okulları yaz dönemi sona erdi. Tarık Almış Altyapı Tesisleri’nde gerçekleştirilen törene Gelişim Liglerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gencay Esendağ, Altyapı Teknik Koordinatörü Mümin Özkasap, altyapı teknik ve idari kadrosu, A takım oyuncuları Tuncay Süren, Hüsnü Başkurt, Burak Can Balcı, Cenk Yılmaz, Murat Demir, Yasir Vardar ve öğrenciler katıldı.

Törende öğrenciler ellerinde bayraklarla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 90. yıldönümünü de kutladılar. Yaz futbol okullarındaki öğrenciler törende A takım futbolcuları ile bir araya gelmenin sevincini de yaşadılar.

Altyapı Teknik Koordinatörü Mümin Özkasap, Manisaspor Futbol Okulları Yaz Döneminin kapanışında öğrencilerle birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu da yaşadıklarını belirterek, “Futbol Okulları Yaz Dönemini güzel bir şekilde tamamladık. Manisaspor Futbol Okulları’nda öğrencilerimize tatil dönemlerinde spor yaptırarak sağlanan katkının yanı sıra kulübümüz altyapısı için de Manisa’nın oyuncu potansiyeline gözlemlenmektedir. Manisaspor altyapısı olarak A takımımızda altyapıdan yetişen 12 futbolcumuzun bulunmasının gururunu yaşıyoruz. Amacımız ilerleyen dönemlerde bu sayıyı daha da arttırmaktır.” diye konuştu .

Kaynak: İHA