Kastamonuspor, Yeni Sezona Sıkı Hazırlanıyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Kastamonuspor, sezona çok az bir zaman kala hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

2012 - 2013 sezonunun ilk maçına deplasmanda Ankara Demirspor’la başlayacak olan Kastamonuspor, günde yaptığı çift idmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah 10.00-11.30 akşam 17.30-19.00 saatleri arası çalışma yapan ekip düz koşu, ısınma hareketleri ve kısa pas çalışmaları yapıyor.İsmail Dikmenli Spor Tesisleri’nde idmanlarını sürdüren kırmızı-siyahlı ekip tam kadro çalışma yapıyor.

Teknik Direktör Avni Okumuş önderliğinde idmana çıkan ekip sezonun başlamasına 10 gün kala futbolcuları hazırlıyor. Bu sezon yapılan transferlerle ve gelişen kadroyla bir üst lige çıkmak için elinden geleni yapacak olan Kastamonuspor, gün aşırı idmanlarını sürdürüyor. Bugün ise yeniden İsmail Dikmenli Spor Tesisleri’nde çalışmalar sürecek.

MİLLETVEKİLİ ÇINAR, KASTAMONUSPOR İÇİN KOLLARI SIVADI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Kastamonuspor’u ziyaret etti. Takımın antrenmanlarını bir süre izledikten sonra tesise geçen Emin Çınar, Kastamonuspor Başkanı Levent Özbek ve Teknik Direktör Avni Okumuş’tan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İsmail Dikmenli Spor Tesisleri’ne gelen milletvekili Emin Çınar, Kastamonuspor hakkında önerilerini de dile getirdi. Emin Çınar, idmanın hemen ardından Başkan Levent Özbek, Teknik Direktör Avni Okumuş ile Kastamonuspor’un geleceği üzerine fikir alışverişi yaptı.“Şuan itibariyle sıkıntımız sadece yemek” diyen Levent Özbek, Kastamonuspor’un beslenme problemine bulduğu çözüm yollarını milletvekili Çınar’a sundu. Bu sıkıntının giderilmesi için bazı yöntemler geliştiren Çınar, en kısa zamanda problemi çözeceklerini söyledi.

Yıllardır bir üst lige çıkmak için çaba gösteren Kastamonuspor’un gerek maddi gerek manevi sıkıntılarını da gidermek için uğraş vereceklerini belirten MHP Milletvekili Emin Çınar, gerçekleştirilen ziyaretin ardından tesisten ayrıldı .