Fenerbahçe'den Son Teklif!

Fenerbahçe, Beşiktaş’ın yıldızının peşini bırakmıyor. Siyah-Beyazlı kulübe son olarak 5 milyon Euro para ile Bienvenu ve Sezer önerildi.

Fenerbahçe 'nin Fernandes inadı sürüyor... Sarı-Lacivertliler menajerlerin önerdiği Chelsea 'nin Portekizli yıldızı Raul Meireles 'i şimdilik B planı olarak tutuyorlar. Çünkü teknik direktör Aykut Kocaman 'ın hedefi öncelikli olarak Beşiktaş 'ın yıldızını kadrosuna dahil etmek. Bunun için de yöneticiler her yolu deniyorlar.

Çıkan transfer haberleri Sonrasında Siyah-Beyazlı camia ayaklanınca yöneticiler de Fernandes konusunda geri adım atmak zorunda kalmışlardı. Ancak mali açıdan krizde olan Beşiktaş yönetimi hem sıcak para hem de iyi oyuncu bulamayınca Fenerbahçe 'nin teklifleri konusunda köşeye sıkışmış durumda. Çünkü Fenerbahçe yönetimi Son olarak Portekizli futbolcuya karşılık 5 milyon Euro ve Bienvenu ile Sezer 'i önerdi.

Orta sahada ve forvette sıkıntı çeken Beşiktaş yönetimi ise bu cazip teklif karşısında ne yapacağını şaşırmış durumda. Transferin bir kaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.