Fatih Terim'den Kura Değerlendirmesi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi kurasını değerlendirdi. " Maçlar sahada kazanılıyor" derken, "Hedefimizi daha önceden koymuştuk, gruplardan çıkmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kulüp televizyonuna Şampiyonlar Ligi kura çekimi ve Tomas Ujfalusi hakkında açıklamalarda bulundu. Terim, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki şansı hakkında şunları söyledi:"Tek tek inceleyecek olursak kim gelirse gelsin söyleyebileceğimiz bir şey yok. Son torbada Dortmund-Cluj mu dersek, Dortmund'un gelmemesi iyi oldu.

Cluj da Basel'i hem içeride hem de dışarıda mağlup ederek buraya geldi. Manchester United ise saygı duyulması gereken bir takım. Manchester karşısında umarım daha önce yaptığımız başarının tekrarını yaparız. Kimseyi küçümsemeden, büyütmeden bakmak zorundayız. Hedefimizi önceden koymuştuk, gruplardan çıkmak istiyoruz. Maçlar sahada kazanılıyor, en iyi şekilde hazırlanıp gruptan çıkmayı amaçlayacağız."Antrenmanda sakatlanan Tomas Ujfalusi'nin sakatlanmasıyla ilgili ise, "İç yan bağlar, iç menisküs ve ön çaprazlarda yaralanmalar var. Nazara geldik diyebilirim. En önemli zamanda önemli bir oyuncumuzu kaybettik, kendisinden uzun bir süre faydalanamayacağız." dedi.