Brezilya 2014 Yolunda Rakiplerin Resmi Maçları İzlenecek

A Milli Futbol Takımı'nın, 2014 Dünya Kupası eleme grubundaki rakiplerinin 7 ve 11 Eylül'de birbirleriyle oynayacağı grup eleme maçları yerinde takip edilecek.

Milli Takımlar izleme komitesinden Turan Sofuoğlu, Şenol Ustaömer, Adnan Örnek ve Ergin Parlar, maçları izleyerek detaylı raporlarını A Milli Takım teknik direktörü Abdullah Avcı ve teknik heyet ile paylaşacak.

Türkiye'nin 11 Eylül'de iç sahada karşılaşacağı Estonya'nın gruptaki ilk karşılaşması İzleme Komitesi'nden 2 teknik direktör tarafından takip edilecek. 7 Eylül'de Talinn'de oynanacak Estonya - Romanya maçında, Adnan Örnek ve Şenol Ustaömer hazır bulunacak.

Adnan Örnek, 15 Ağustos'ta oynanan Estonya-Polonya maçını yine tribünden takip etmiş, 12 Ekim'de karşılaşacağımız Romanya'nın son hazırlık maçı olan Romanya-Slovenya müsabakasında da Şenol Ustaömer hazır bulunmuştu.Romanya'nın Estonya maçından 4 gün sonra evinde oynayacağı Andorra maçında Turan Sofuğlu gerekli takibi gerçekleştirecek. 16 Ekim 2012'de, yılın son resmi maçının oynanacağı Macaristan'ın evinde Hollanda'yı ağırlayacağı 11 Eylül'deki maçta Ergin Parlar görev yapacak. Parlar, Macarların 15 Ağustos'ta Budapeşte'de İsrail ile oynadığı özel maçı da izlemişti .