Belluschi Bursaspor’da Olmaktan Memnun

Bursaspor'un Porto'dan transfer ettiği Fernando Belluschi, Bursaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ve en kısa sürede takıma adapte olarak katkı sağlamak istediğini söyledi.

Yeşil-beyazlı ekibin Porto'dan kadrosuna kattığı Fernando Belluschi, kulübün resmi televizyonuna yaptığı açıklamada, çok büyük bir kulübe geldiğini belirterek, “Son zamanlarda Porto’da zorluk çektim ve zorlu bir süreçten geçtim. Forma şansı bulabileceğimi düşündüğüm çok büyük bir kulübe geldim. Tüm performansımla katkı sağlamak istiyorum. Bursaspor’da daha önce gelen oyuncuların olduğu ve Bursaspor’un her sene Avrupa’da olduğu için burayı seçtim. Şampiyonlar Ligi’nde ve UEFA’da oynamak önemli ve daha önce tecrübem var. Bu yüzden güç katacağına inanıyorum” diye konuştu.

“FAYDALI OLMAK İSTİYORUM”
Bursaspor’u tercih etme sebebini de açıklayan Belluschi, “Daha önce Arjantinli oyuncuların tercih ettiği ve Bursaspor’un büyük bir kulüp olduğunu bildiğim için geldim. Şuanda ki kadrodan Pablo Batalla’yı daha önceden tanıyorum. Bende taraftara kendimi kanıtlayıp sevdireceğime inanıyorum. Ofansif orta saha oyuncusuyum. Bursaspor’un da bu bölgede ihtiyacı olduğu hocamız söyledi.

Faydalı olmak istiyorum. Transfer dönemi dil anlaşmazlığından dolayı biraz zor geçti ama Bursaspor’a imza attığım için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

“TWENTE MAÇINDA TARAFTARA HAYRAN KALDIM”
Bursaspor’un UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk maçındaki Twente karşılaşmasını izleme fırsatı bulduğunu dile getiren Belluschi, “Twente maçını izleme fırsatı buldum. O maçtaki taraftara hayran kaldım. Çok fanatikler. Umarım çabuk bir şekilde takıma adapte olur ve taraftara kendimi sevdiririm” dedi.

Arjantinli oyuncu ayrıca yeşil-beyazlı ekibin bu akşam Twente ile oynayacağı karşılaşmada takım arkadaşlarına da başarılar dilediğini ifade ederek, “İnşallah bir önceki oyunu sergileyip turu geçeriz. Bende UEFA’da grup maçlarında oynama fırsatı bulurum” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA