Suların durulduğu sanılıyordu

Aziz Yıldırım ile Alex'in yaptığı görüşme sonrası "suların durulduğu" sanılırken gerçeğin çok başka olduğunu ortaya çıktı... Brezilyalı yıldızın eşinin Alex'e "Senin kıymetini bilmiyorlar" diye baskı yaptığı Sambacı'nın kafasının karıştığı öne sürüldü.

Fenerbahçe'de Alex krizinin hala bitmediği ortaya çıktı... Başkan Aziz Yıldırım Gaziantepspor maçı öncesi yazdığı twit nedeniyle Alex'e büyük tepki göstermiş ardından Brezilyalı kaptanla bir zirve gerçekleştirmişti. Bu görüşme sonrası buzların eridiği sanılırken gerçeğin hiç de sanıldığı gibi olmadığı öğrenildi.

DIANNE SÜREKLİ BASKI YAPIYOR
Alex'in eşi Dianne'nin bu görüşmeden sonra yakın bir arkadaşına sms atarak, 'Durum hiç iyi değil ' dediği belirlendi. Brezilyalı futbolcunun eşi Dianne'nin Alex'e de, 'Bu takıma her şeyini verdin. Bu kadar süre içinde kazanılan şampiyonluklarda en büyük pay sahibi sensin. Buna rağmen kimse senin kıymetini bilmiyor. Fenerbahçe için yaptıklarının karşılığı bu olmamalıydı. Burada daha fazla kalmanın bir esprisi kalmadı. Daha fazla oyalanmayalım. Senin bu kadar üzülmene asla dayanamam. Ayrılmanın zamanı geldi ' dediği gelen bilgiler arasında.

KOCAMAN ÖDÜN VERMİYOR

Eşinin baskısı karşısında iyice bunalan ve kafası karışan Alex'in huzurunun kalmadığı ve Sarı-Lacivertli takımdan ayrılmayı kesin olarak kafasına koyduğu ortaya çıktı. Bu arada Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın dün yaptığı açıklamada 'Alex kafamda yok ' demesi tecrübeli hocanın Brezilyalı oyuncuyu sildiğini ve takımda düşünmediğini bir kez daha gösterdi.

ALEX DE SOUZA 18 KİŞİLİK KADRODA
Teknik direktör Aykut Kocaman ile yaşadığı sorunlar nedeniyle son 2 resmi maçta kadroya alınmayan Brezliyalı oyuncu, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak rövanş maçının kadrosuna girmeyi başardı.

KOCAMAN KARAR!

Bilindiği gibi Kocaman, dün öğlen saatlerinde yaptığı basın toplantısında, 'Akşam idmanından sonra Alex'in durumuna karar vereceğim ' demişti.

DİANNE ARKADAŞINA 'DURUM İYİ DEĞİL ' DEDİ
Alex'in eşi Dianne İstanbul'da yaşayan bir Türk arkadaşına telefonla attığı mesajda, 'Durum iyi değil ' dedi.

GÜZEL GÜNLER GERİDE KALDI
F.Bahçeli Alex'in eşi Dianne ve çocukları İstanbul'daki maçlarda Brezilyalı oyuncuyu hiç yalnız bırakmayarak ona hep destek vermişti.