Sökeli Genç Karateci Görkem Kaçar’a Milli Takım Sürprizi

Söke’nin başarılı karatecisi Görkem Kaçar sürpriz bir şekilde milli takım kampına çağrıldı.

Görkem Kaçar ay yıldızlı formayı 31 Ağustos 2012 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan İstanbul açık karate şampiyonasında giyecek.

Türkiye Karate Federasyonu, İstanbul açık Ümitler, Gençler ve Veteran müsabakalarına ev sahipliği yapacak. Bağcılar Spor Salonu’nda gerçekleşecek müsabakalara katılması için önceki akşam daha öncede milli formayı terleten Sökeli başarılı sporcu Görkem Kaçar yeniden milli formayı terletecek. 30 civarında değişik ülkenin katılması beklenen İstanbul Open ve Karate 1 Premier League Karate Şampiyonası’nda Görkem Kaçar, Söke başta olmak üzere Aydın ve Türkiye’yi temsil edecek.

Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü’nün sporcusu olan Görkem Kaçar’ın antrenörü Şimşek Gökpınar; “Milli takım daveti bizim için sürpriz oldu. Ancak bu sürpriz bizleri çok mutlu etti. Görkem’in başarılı sonuçlar almasını ve bizleri daha da onurlandırmasını ümit ediyorum” dedi.

Sökeli genç karateci Görkem Kaçar Nisan ayında Konya’da gerçekleşen ilk milli sınavında aldığı birincilik ile Söke’ye altın madalya getirmişti .

Kaynak: İHA