Özel Medlin Eskişehir Hastanesi Bozüyükspor'a Sağlık Sponsoru Oldu

Özel Medline Eskişehir Hastanesi Bozüyük Spor Kulübü'ne sağlık sponsoru oldu.

Sponsorluk sözleşmesi; Özel Medline Eskişehir Hastanesi Genel Müdürü Ozan Aydınlar ve Bozüyük Spor Kulübü 2. Başkanı Erkemal Kıyak arasında imzalandı.

Özel Medline Eskişehir Hastanesi Genel Müdürü Ozan Aydınlar, "Özel Medline Eskişehir Hastanesi olarak spora ve sporculara oldukça değer veriyoruz. Bu nedenle Bozüyük Spor Kulübü’nün sağlık sponsoru olmak bizler için de oldukça gurur verici. Sezon boyunca futbolcu arkadaşlarımızın tüm sağlık kontrollerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Özel Medline Eskişehir Hastanesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür eden Bozüyük Spor Kulübü 2. Başkanı Erkemal Kıyak ise, "Özel Medline Eskişehir Hastanesi geçtiğimiz yılda sağlık sponsorumuzdu. Alanında uzman hekim kadrosuyla futbolcularımızın tüm sağlık sorunlarına müdahale ettiler. Yenilediğimiz işbirliğini fırsat bilerek kendilerine tekrar teşekkür ederim. Bu yıl da tüm sağlık problemlerimiz için kendilerine başvuracağız” diye konuştu.

İmzalanan sözleşmenin ardından futbolcular federasyonun istediği efor testi, ekg ve biyokimya tetkiklerini yaptırdılar. Aynı zamanda futbolcular; dahiliye, genel cerrahi, ortopedi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene oldular .

Kaynak: İHA