Mersin İdman Yurdu'nun İki Kalecisi Dünya Kupası Elemelerinde Rakip Oldu

Spor Toto Süper Lig takımlarından İçel İdman Yurdu'nun kalecileri İbrahim Sehiç ve Cengiz Biçer, Bosna Hersek ile Liechtenstein'in karşı karşıya geleceği Dünya Kupası eleme maçında rakip olacaklar.

7 Eylül'de oynanacak Dünya Kupası elemeleri G Grubu ilk maçında Liechtenstein'in kalesini Cengiz Biçer, Bosna Hersek'in kalesini de İbrahim Sehiç koruyacak. Macit Özcan Spor Kompleksi'nde konuyla ilgili gazetecilerin sorularını cevaplayan Sehiç, bu durumun kendileri için çok özel olduğunu belirterek, "Her gün birlikte olduğum takım arkadaşıma karşı oynamanın hem çok entresan hem de çok güzel olacağını düşünüyorum. Dostluk kazansın. Bizim gruba Liechtenstein'in çıktığına çok sevindim. Oraya gitmek, orada Cengiz Biçer'e karşı oynamak güzel olacak" dedi.

Cengiz Biçer ise, Bosna Hersek gibi bir takıma karşı oynamanın çok güzel bir şey olduğunu ifade ederek, "Zor bir rakip ama son yıllarda gösterdiğimiz gibi biz küçük bir ülke olsak da küçük bir rakip değiliz. Zor bir rakibe karşı en iyisini yapmaya çalışacağız ve Bosna Hersek için kolay bir maç olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

Sehic ile çok farklı bir dostlukları olduğunu dile getiren Biçer, "Bizim aramızda çok farklı bir arkadaşlık var. Bütün gün beraberiz, saha içi ve saha dışında da beraberiz. Rekabet tabiki var ama bu saha içinde olacak. Bekleyip sonucu göreceğiz, dostluk kazansın diyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA