Kardeş Kulüp Protokolü İmzalandı

Ovacık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Bayan Futbol Takımı ile KKTC Akdeniz Spor Birliği Bayan Futbol Takımı “Kardeş Kulüp” oldu.

Karabük Ovacık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Bayan Futbol Takımı ile KKTC Akdeniz Spor Birliği Bayan Futbol takımları arasında karşılıklı kültürel ve sportif temasların geliştirilmesini amaçlayan ve ilki 2010 yılında gerçekleştirilen ziyaretler programının ikincisi gerçekleştiriliyor. Program kapsamında Karabük’e gelen KKTC Akdeniz Spor Birliği Bayan Futbol Takımı kafilesi, Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ettiler.

İki ülke gençleri arasında gerçekleştirilen böylesi ziyaret ve programları çok yararlı bulduğunu ifade eden Vali İzzettin Küçük, aradaki dostluk ve birlikteliğin bundan sonraki yıllarda da devam etmesini istedi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Ovacık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Bayan Futbol Takımı ile KKTC Akdeniz Spor Birliği Bayan Futbol Takımı, Vali İzzettin Küçük’ün huzurunda “Kardeş Kulüp” protokolü imzaladılar.

Vali İzzettin Küçük ziyaretin sonunda genç sporculara günün anısına birer hediye verdi .

Kaynak: İHA