Fenerbahçe: 0 – Spartak Moskova: 1 (ilk Yarı)

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off rövanşında Fenerbahçe ile Spartak Moskova arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, rakip takımın 1 – 0 üstünlüğü sona erdi.

ALEX’E BÜYÜK DESTEK

Karşılaşma öncesi yedeklerle birlikte ısınmaya çıkan Alex De Souza’ya sarı – lacivertliler, büyük destek gösterirken, Brezilyalı futbolcu da işaret parmağını ağzına götürerek sus işareti yaptı.

KOCAMAN, GAZİANTEPSPOR MAÇI KADROSUNU BOZMADI

Teknik direktör Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig’de Gaziantepspor’u 3 – 0 mağlup eden kadroyu bozmadı. Gaziantepspor karşısında ilk 18’de kendine yer bulamayan takım kaptanı Alex De Souza ise bu maçta, Aykut Kocaman tarafından kadroya dahil edildi.

MAÇ ÖNCESİ OLAYLAR

Takımlarını desteklemek isteyen Spartak Moskovalı taraftarlar, sarı – lacivertli taraftarların taşlı saldırısına uğradı. Güvenlik güçleri de Fenerbahçeli taraftarları sakinleştirmek ve olayları yatıştırmak için biber gazı kullandı. Geçen hafta Moskova’da oynanan karşılaşmada Spartak Moskovalı taraftarlar, Türk Bayrağı ve Atatürk posteri yakarak tepkilere neden olmuştu.5. dakikada Ari, Spartak Moskova’yı 1 – 0 öne geçirdi. Bu dakikada McGeady’in yerden pasında altı pasa hareketlenen Ari’nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0 – 1.23. dakikada Spartak Moskova savunmasından dönen topa Stoch vurdu; meşin yuvarlak üstten auta çıktı.45+3. dakikada sağ kanattan kullanılan serbest atışta ceza alanı içinde iyi yükselen Egemen’in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.İlk yarı Ari’nin attığı golle 1 – 0 Moskova’nın üstünlüğü ile sona erdi.