Beşiktaş Milli Yıldızı İstiyor

Beşiktaş bir yandan Halil Altıntop'u gündeme alırken, diğer yandan da Rennes forması giyen Mevlüt Erdinç için de girişimde bulunmaya karar verdi.

Mustafa Pektemek'in sakatlığının ardından forvet ve sol açık transferlerine hız veren Beşiktaş Futbol Komitesi, Trabzonspor'dan Halil Altıntop'un ardından Fransız Rennes takımında forma giyen Mevlüt Erdinç'i de gündemine aldı.

Siyah-beyazlı yönetim, Brezilya'ya giderek hem golcü, hem de sol açık izleyecek olan Antrenör Recep Çetin'i bu ülkeye göndermekten son anda vazgeçti. Yönetim, Almeida'nın takımdan ayrılma ihtimalini de göz önünde bulundurarak iki farklı transfer politikası belirledi, Mevlüt konusunda da girişimde bulunma kararı aldı. Şu ana kadar resmi bir teklif gelmemesi nedeniyle Almeida'nın takımda kalacağını hesaplayan Beşiktaş Yönetimi, bu nedenle temkinli davranıyor.

Siyah-beyazlılar, Hugo Almeida'nın takımdan ayrılması halinde, Portekizli oyuncunun transferinden gelecek parayla forvet transfer sayısını ikiye çıkarabilecek. Yerli futbolcular arasında iki milli golcüyü listesine alan Beşiktaş, yabancıda da Arsenal'in Faslı oyuncusu Chamakh'ı gündemde tutmaya devam ediyor. Bonservisleri bulunan bu iki oyuncuyu kiralamak isteyen yönetimin; Chamakh'ın Türkiye'ye soğuk bakması nedeniyle Recep Çetin'i, Mevlüt için Fransa'ya gönderecek.

Mevlüt ve Chamakh'a alternatif olarak Zenitli Danko Lazovic'i de gündeminde tutan Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncuyu da renklerine katamaması halinde Necati Ateş ve Milan Baros gibi isimlere yönelecek. Kartal, ne olursa olsun futbolcuları kiralamayı düşünüyor.