Aykut Kocaman ve Alex tribünleri kırmadı

Fenerbahçe'nin Spartak Moskova maçı öncesinde Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarlar son günlerde sarı-lacivertli camianın gündemine oturan Alex de Souza'ya sevgi gösterilerinde bulundu.

Fenerbahçe'de kaptan Alex De Souza, Spartak Moskova'ya karşı ilk maçta olduğu gibi rövanşta da yedekler arasında yer aldı.

Moskova'daki mücadeleden sonra sosyal medyada kullandığı ifadeler nedeniyle Kocaman ile sıkıntı yaşayan, ligdeki Gaziantepspor mücadelesinde 18 kişilik kadronun dışında kalan Brezilyalı futbolcu, play-off turunun rövanşında yedekler arasında bulundu.

Karşılaşma öncesi takımlar ısınırken diğer yedek futbolcularla birlikte saha içinde bulunan Alex, tribünlerin sevgi gösterileriyle karşılaştı.

Taraftarlar ''I love you Alex'' şeklinde tempo tutarken, Brezilyalı futbolcu kendisini çağıran tribünlere giderek taraftarları selamladı.

Taraftar istedi, Kocaman, Alex ile tribünleri selamladı

Fenerbahçeli taraftarlar Alex'e gösterdikleri sevgi gösterilerinin ardından bu kez ''Aykut Alex el ele hep beraber tribüne'' ve ''Aykut Alex'i buraya getir'' şeklinde uzun süre tezahürat yaptı.

Taraftarlar, ''Sen bizim Kocaman gururumuzsun'' şeklinde tezahüratla Aykut Kocaman'a da sevgi gösterilerinde bulunurken, teknik direktör Kocaman'ın Alex ile tribünleri selamlaması beklentisi bu sırada gerçekleşmedi.

Taraftarlar bir ara ''Aziz Yıldırım, Aykut Alex'i buraya yolla'' şeklinde tezahüratta bulundu.

Takımların maç öncesi seremonisinden sonra tribünlerden aynı tezahüratlar yükselince, Aykut Kocaman yedek kulübesindeki Alex'i yanına çağırarak birlikte tribünleri selamlayıp, taraftarların isteğine yanıt verdi.