Özdilek: Net Bir Skorla Maçı Kazandık

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanmanın gelecek adına ümit verici olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig ' de 2 . hafta kendi sahasında Kayserisporu konuk eden Medical Park Antalyaspor karşılaşmadan 3 - 0 önde ayrıldı . Bu yıl maçlarını Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda oynayacak olan kırmızı beyazlı ekip ilk karşılaşmasında taraftar desteğini de arkasına alarak kazanmayı başardı . Kırmızı beyazlı ekibin Teknik Direktörü Mehmet Özdilek , karşılaşmanın ilk devresinin dengeli bir oyunla geçtiğini söyledi .

Taraftarların tribünde sıcak hava nedeniyle nefes almakta bile güçlük çektiği belirten Özdilek , böyle bir ortamda iki takım oyuncularının ortaya koydukları performanstan dolayı tebrik etti . İlk yarıda iki takımın da pozisyonlar bulduğunu söyleyen Özdilek , ikinci yarı da ise bazı değişikliklerle takımının performansını artırdığını ifade etti .

İkinci yarının başında gelen golle oyun kontrolünü elde ettiklerini belirten Özdilek , “Haklı bir galibiyet aldık . İyi bir takıma sahibim . Ligin ilk maçında yaptığımız bireysel hataları bu maçta tekrarlamadık . 3 - 0 gibi net bir skorla kazanmak gelecek adına ümit verici . ” dedi .

Medical Park Antalyaspor’un başarılı oyuncusu Isaac , 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu söyledi .

Isaac , güzel oyunlarını aynı disiplinle önlerindeki maçlardan da sürdürmek istediklerini , bu sayede de galibiyetlerle sahadan ayrılmak istediklerini ifade etti .

“SUDA , BUZDA HATTA HAVUZDA OYNASAK BİLE BÖYLE İKİNCİ YARI OLMAMALIYDI” Kayserispor Teknik Direktörü Shota Arveladze , aldıkları sonuçtan memnun olmadıklarını dile getirdi . “Suda , buzda , hatta havuzda oynamış olsaydık bile böyle kötü bir ikinci devre olmamalıydı . ” diyen teknik adam , iki değişik 45 dakika yaşadıklarını söyledi .

İkinci yarıda kötü bir oyun ortaya koyduklarını anlatan Arveladze , bunun sonucunda da mağlubiyet aldıklarını ifade etti .

Arveladze , kendi takımını şöyle eleştirdi : “Kötü oynadık . Bu oyundan dolayı kimseyi suçlamanın anlamı yok . Sahanın bozuk zeminiyle ilgili konuşmaya gerek yok . Suda , buzda hatta havuzda oynamış olsaydık bile böyle kötü bir ikinci devre olmamalıydı . ” Kayserisporlu oyuncu Salih de , ilk yarının dengeli ve kontrollü geçtiğini , ancak ikinci yarıdaki ilk golden sonra demoralize olduklarını ifade etti .