Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek Açıklaması

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''3-0 gibi net bir skorla kazanmak gelecek adına ümit verici'' dedi.

Spor Toto Süper Lig ' deki yeni stadlarında seyircisinin karşısına ilk defa çıkarak Kayserispor ' u 3 - 0 mağlup eden Medical Park Antalyaspor ' da Teknik Direktör Mehmet Özdilek , karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında , maçlarını 2 yılın ardından kent merkezindeki bir stadta oynadıklarını söyledi .

Seyircinin desteğini gerçek anlamda hissederek çıktıkları maçta ilk devrenin çok dengeli bir oyunla geçtiğini vurgulayan Özdilek , insanların tribünde sıcak hava nedeniyle nefes almakta bile güçlük çektiği ortamda iki takım futbolcularının ortaya koydukları performansın kendisini sevindirdiğini dile getirdi .

İlk yarıda iki takımın da pozisyonlar bulduğuna işaret eden Özdilek , ' ' İkinci yarıda mevkisel değişikler ile performansımızı arttırdık . İkinci yarının başında golün gelmesi oyunu kontrol edip istediğimiz gibi yönlendirmemizi sağladı . Haklı bir galibiyet aldık . İyi bir takıma sahibim . Ligin ilk maçında yaptığımız bireysel hataları bu maçta tekrarlamadık . 3 - 0 gibi net bir skorla kazanmak gelecek adına ümit verici ' ' dedi .

Kendilerini destekleyen taraftara da teşekkür eden Özdilek , uzun zaman ardından statta büyük bir coşku hissettiklerini ifade etti .

Galibiyeti taraftara hediye eden Özdilek , bundan sonraki haftalarda stadın dolu olmasını hayal ettiğini belirtti .

Kırmızı beyazlı kaleci Sammy ise 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu söyledi .

Sammy , güzel oyunlarını aynı disiplinle sürdürerek önlerindeki maçlardan da galibiyetle ayrılmayı istediklerini kaydetti .

Emre Güngör ise Kayserispor gibi iyi bir takımdan 3 puan aldıkları için sevinçli olduğunu , istikrarlı bir takım haline gelmek için çaba gösterdiklerini ifade etti .

- Kayserispor -

Kayserispor Teknik Direktörü Shota Arveladze , iki değişik 45 dakika yaşadıklarını bildirdi . İkinci yarıda kötü bir oyun ortaya koyduklarını anlatan Arveladze , kötü bir mağlubiyet aldıklarını söyledi .

Antalyaspor ' u tebrik eden Arveladze , ' ' Kötü oynadık . Bu oyundan dolayı kimseyi suçlamanın anlamı yok . Sahanın bozuk zeminiyle ilgili konuşmaya gerek yok . Suda , buzda hatta havuzda oynamış olsaydık bile böyle kötü bir ikinci devre olmamalıydı ' ' dedi .

Kayserisporlu Salih ise ilk yarının dengeli ve kontrollü geçtiğini ancak ikinci yarıdaki ilk golden sonra demoralize olduklarını dile getirdi . Salih , mağlup oldukları için üzgün olduğunu ve Akhisarspor ' u kendi evlerinde yenerek ligdeki ilk galibiyetlerini elde etmek istediklerini kaydetti .

Konuk takımdan Cangele ise takım olarak az koştuklarını ve takım içinde bazı eksiklikler yaşadıklarını anlattı .

Muhabir : Süleyman Elçin / Yahya Oğuz

Yayıncı : Erdem Gültekin

Kaynak: AA