Medical Park Antalyaspor Kayserispor’u Rahat Geçti

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Medical Park Antalyaspor, sahasında ağırladığı Kayserispor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek , her iki takım oyuncularını sıcak havadaki performanslarından dolayı tebrik ederek , " İlk devre oyun ortadaydı . Rakibinde bizimde pozisyonumuz var . İkinci devre hem mevkisel hem de yaptığımızı değişikliklerle performans adına önemliydi . Oyunu ön tarafa yığdık . İlk yarı top tutamadık . İkinci yarının başında gol geldi , oyunu istediğimiz şekilde yönlendirdik . Haklı bir galibiyet oldu . Sadece bir maç kazandık . Benim takımım iyi bir takım . Sadece zamana ihtiyacımız var . Bugün daha dikkatli ve daha derli topluyduk . Seyirciye teşekkür ediyorum” dedi .

Kırmızı - beyazlı oyunculardan Sammy , takımı ve taraftarlar adına çok mutlu olduğunu belirterek , “Herkes adına güzel bir maç oldu . Bu oyun her hafta aynı şekilde aynı disiplin içinde devam edecek . Eğer bu konstrasyon devam ederse Türkiye ' nin en iyi ekiplerinden biri olduğunu göstereceğiz . Galip geldiğimiz için çok mutluyum ve şimdi bunun keyfini çıkaracağım” diye konuştu .

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Emre Güngör , Kayserispor ' un iyi bir takım olduğunu bildiklerini ve maça bu şekilde hazırlandıklarını ifade ederek , “Ligdeki ikinci maç kendi sahamızdaydı . Takım olarak sahada iyi mücadele ettik . Sonuçta galip geldik . Çok mutluyuz . Bu galip gelmeye devam etmek istiyoruz . Ligde Antalyaspor’u iyi yerlere getireceğiz . İlk yarı zorlandık ama maçın kontrol altına almaya çalıştık . Sonradan toparlandık . Sonuçta galip geldik . İlerideki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu .

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arvaledze , konuşmanın zor olduğunu kaydederek , “Maçı iki devre ele almak lazım . İkinci yarı golü yedik ve sahadan mağlup ayrıldık . Gol olsa bir şeyler değişebilirdi . Çok kötü oynadık ikinci yarı . Antalyaspor’u tebrik ediyorum . Kalan maçlarımıza bakacağız . Kötü oynarken de kimseyi suçlamak doğru değil” açıklamasını yaptı

Saha zemini hakkında ise Şota , " Suda , buzda hatta havuzda oynasak böyle kötü bir ikinci devre olmazdı " cevabını verdi .

Sarı - kırmızılı oyuncu Salih Dursun , maçın ilk yarısının ortada geçtiğini hatırlatarak , “2 . yarının ilk 10 dakikası da ortada geçti . Bir pozisyonumuz vardı . Golü bulabilirdik , ardından golü yedik , demorilize olduk . Ufak bir hata bütün maça mal oldu . Çok daha dikkatli olmamız lazımdı . İnşallah Akhisar maçını kazanıp çıkış yakalarız " ifadelerine yer verdi . Kayserispor’un Arjantinli futbolcusu Cangale , takım içinde eksikliklerin olduğunu aktararak , “Bunları zamanla düzelteceğiz . İyi bir ekip ortaya çıkartacağız . Bugünkü eksikliklerimizin farkındayız . Mağlup olduğumuz için üzgünüz” yorumunu yaptı .

Kaynak: İHA