Trabzonspor, Avrupa Maçı Öncesi Moral Buldu

Spor Toto Süper Ligi’nin 2. haftasında cezası sebebiyle bayan taraftarları önünde oynadığı Sanica Boru Elazığspor müsabakasını 2-0 kazanan Trabzonspor, Videoton ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçı öncesi moral buldu.

Cezası sebebiyle Sanica Boru Elazığspor müsabakasını kendisine tahsis edilen locadan izleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından soyunma odasına inerek oyuncularını ve teknik heyetini tebrik etti. Maç Sonrası oldukça moralli olduğu gözlenen deneyimli teknik adamın, bu galibiyetin büyük bir önem taşıdığını oyuncularına aktardı. Güneş, elde ettikleri galibiyetin bir anlam kazanması için Videoton maçını da mutlak kazanarak yollarına devam etmeleri gerektiğini ifade etti.

COLMAN SORUN OLDU

Trabzonspor’un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, teknik direktör Şenol Güneş’in gözünden düştü. Videoton maçında performansı nedeniyle oyundan alınan, Sanica Boru Elazığspor maçı kadrosuna alınmayan Arjantinli oyuncu Gustavo Colman ile ipler gerilme noktasına geldi. Aldığı yıllık ücretinde iyileştirme isteyen oyuncu Portekiz kulübü Benfica ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.

VİTTEK VE HENRİQUEİ SEVİNCİ

Sanica Boru Elazığspor müsabakasını suskun golcülerinin ayağından bulduğu gollerle kazanan Trabzonspor’da Vittek ve Henrique sevinci yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’a transfer olan olan ancak yaşadığı sakatlık sebebiyle forma giyemeyen Vittek, Süper Lig’de en Son golünü Ankaragücü formasıyla Bucaspor’a atmıştı. 16 Nisan 2011’de Sarı-lacivertli takımın Bucaspor’u 5-3 yendiği karşılaşmada gol atan Vittek söz konusu tarihten bugüne kadar gol atma başarısı gösteremedi.

Brezilyalı oyuncu Henrique ise en Son golünü 15 Ocak 2012’de Trabzonspor’un, Samsunspor’u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada atmıştı. İki suskun golcünün ayağından gelen goller en çok yönetimi sevindirdi

SAPARA-SERDAR KURTULUŞ TAKASI GÜNDEMDE

Trabzonspor’un uzun zamandan beri kadrosuna katmak istediği Gaziantepspor’lu Serdar Kurtuluş transferi yeniden alevlendi. Elindeki yerli oyuncu sayısını fazlalaştırıp, yabancılarından kurtulmayı hedefleyen Karadeniz ekibine, Kırmızı-siyahlı ekip Serdar Kurtuluş’a karşılık Sapara takasını önerdi. Gaziantepspor, Sapara-Serdar Kurtuluş takasına olumlu bakarken Trabzonspor yönetimi ise teknik direktör Şenol Güneş’in fikrini alıp bir karar vermesi bekleniyor .

Kaynak: İHA