Spartak Moskova Yarın İstanbul’a Geliyor

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Spartak Moskova'nın, yarın İstanbul’a geleceği bildirildi.

İlk karşılaşmayı Moskova ekibi kendi evinde 2-1 kazanmıştı.UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fenerbahçe ile eşleşen ve ilk maçı 2-1 kazanan Spartak Moskova’nın 29 Ağustos'ta oynanacak rövanş maçı için yarın İstanbul'a geleceği bildirildi.

Öğle saatlerinde özel bir uçakla İstanbul’a inmesi beklenen Spartak’ın akşam saatlerinde Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda antrenman yapacak. Antrenman öncesinde ise teknik direktör Unai Emery basın mensuplarının sorularını cevaplayacak.EMENİKE,

İSTANBUL’A GELİYOR

Fenerbahçe ile Rusya temsilcisinin eşleşmesinin ardından gözler şike soruşturmasında ismi geçen Spartak Moskova’nın oyuncusu Emmanuel Emenike’ye çevrilmişti. İstanbul’daki maça gelip gelmemesi merakla beklenen yetenekli oyuncunun Fenerbahçe’ye karşı oynayacağı ve gelecek kafilede de yer alacağı açıklandı.

HACKERLER, SPARTAK MOSKOVA SİTESİNİ RAHAT BIRAKMIYOR

Hackerler, Rusya takımı Spartak Moskova’nın resmi sitesine saldırmaya devam ediyor. Geçen hafta oynanan Fenerbahçe maçında camii posteri, üzerinde Atatürk’ün resmi bulunan Türk bayrağının yakılmasının ardından saldırıya uğrayan site hala onarılamadı.

FENERBAHÇE – SPARTAK MOSKOVA MAÇINI ALMAN HAKEM FELİX BRYCH YÖNETECEK

Bu arada Fenerbahçe ile Spartak Moskova arasında oynanacak rövanş maçını Alman hakem Felix Brych'ın yöneteceği açıklandı. 29 Ağustos Çarşamba günü saat 21.45’te başlayacak olan karşılaşmada Felix Brych'in yardımcılıklarını Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak. Markus Hacker'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Felix Zwayer ve Guido Winkmann olacak.Spartak Moskova’nın Fenerbahçe maçı kadrosundaki isimler ise şöyle:
Kaleciler: Andrey Dikan, Sergey Pesyaskov, Artem Rebrov
Defans oyuncuları: Juan Insaurralde, İlya Kutepov, Evgeniy Makayev, Marek Suchy
Orta saha oyuncuları: Jano Ananidze, Daniyar Bilyaletdinov, Demy de Zeeuw, Aleksandr Zotov, Dmitriy Kambarov, Kiril Kambarov, Aiden McGeady, Rafael Carioca, Romulo
Forvet oyuncular: Ari, Artem Dzyuba, Emmanuel Emenike, Pavel Yakovlev.