Korukır: İyi Bir Başlangıç Yaptık

PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da teknik direktör Engin Korukır, ligin ilk haftasında evlerinde ağırladıkları ve 2-1’lik galibiyetle ayrıldıkları Gaziantep B. Ş Belediyespor maçıyla iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Korukır, yaptığı açıklamada, ilk hafta çok önemli bir takıma karşı mücadele verdiklerini ifade ederek, “Ayağa çok iyi pas yapan bir takım ile oynadık. Maçın başında girdiğimiz 3 net gol pozisyonu vardı. Bunlardan yararlanamadık. Böyle bir takıma karşı yenik durumdan öne geçerek galibiyet almak futbolcularımın direncini, inancını gösterdi. Kazanma arzusuyla bu maçı aldık. Bu bir başlangıçtır. Bu maçtan çok fazla ders çıkaracağız. İlerleyen haftalarda daha fazla mücadele eden topu ayağında uzun süre tutan bir takım oluşturacağız.” dedi.

Çaykur Rizespor olarak çok güçlü ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını da söyleyen Korukır, “Futbolcularım adaptasyon sorununu hallettikten sonra oynanacak maçlara daha iyi hazırlanarak çıkacaktır. Ceza nedeniyle sadece bayanlar ve çocukların izlediği maçımızda taraftar desteğini sonuna kadar hissettik. Bizleri çok güzel desteklediler. Lige iyi bir başlangıç yaptık. Devamını da getirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.