Konyasporlu Futbolcular Mağlubiyetin Sorumluluğu Üstlendi

İzmir temsilcisi Bucaspor'un Mehmet Battal ve Mehmet İncebacak'ın golleriyle Konyaspor'u 2 - 0 yendiği maçta bir de penaltı kaçırmıştı.Konyaspor'lu futbolcu Ahmet Gökhan Güney, Bucaspor karşısında alınan yenilginin tek sorumlusunun futbolcular olduğunu söyledi.

Dün akşam oynanan ve 2-0 mağlubiyetle biten maçla ilgili görüşlerini açıklayan Konyasporlu futbolcu Ahmet Gökhan Güney, Bucaspor karşısında kötü oynadıklarını ifade etti.

Güney, şunları söyledi:"Hocamızın bizden istediği hiç bir şeyi yapamadık. Bucaspor karşısında kötü oynadık. İlk yarı oyun anlamında sahada yoktuk. İkinci yarının başında biraz toparlanmış görünsekte maçın genelinde kötüydük. Bu kadar kötü oyunu biz de beklemiyorduk. Bucaspor bizden daha iyiydi ve hak ettikleri bir galibiyet aldı, kutluyoruz. Bu yenilginin sorumluları biziz. Taraftarımız tribünlere gelerek bizi yalnız bırakmadı. Onları evlerine mutlu göndermek isterdik. Ama olmadı. Bu kötü sonucu en kısa zamanda telafi edeceğimize inanıyoruz. İnşallah bunu oynayacağımız ilk maçta gerçekleştiririz.

Taraftarlarımızdan ve camiamızdan kötü oyun ve kötü sonuçtan dolayı özür diliyoruz."