Kocaelispor'un Taraftarları ve Futbolcular, Takımlarına Destek İçin Yürüdü

Borçları nedeniyle zor günler geçiren Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kocaelispor'un taraftarları ve futbolcular, takımlarına destek için yürüdü.

Merkez Bankası önünde toplanan yeşil-siyahlı taraftarlar, ''İzmit uyuma, takımına sahip çık'' sloganları eşliğinde Anıtpark'a doğru yürüyüşe geçti.

Kocaelispor Kulübü Başkanı Orhan Görsen ve eski futbolcuların da destek verdiği yürüyüşe katılan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kulübe gelir getirmek için yürüyüş yolundaki stantlarda satışa sunulan, üzerinde kulübün arması ve ''Vefa'' yazısının yer aldığı tişörtlerden alarak taraftarlara dağıttı.

Anıt Park'ta sona eren yürüyüşün ardından taraftarlara seslenen Görsen, Kocaelispor aşkı ve sevgisinin hala kaybolmadığını gördüklerini söyledi.

Kalabalığın eski günlere dönmek için bir işaret olduğunu ifade eden Görsen, ''Kocaelispor'u bu sezon layık olduğu yere çıkaracağız. Sezon öncesi bu destek bizim için büyük moral oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

-İzmit Belediye Başkanı Doğan-

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise yürüyüşe kalabalık taraftar topluluğunun verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Bu destek bize ekonomik ve moral olarak geri dönecektir. Bugün burada, şehrimiz için Kocaelispor'un ne kadar önemli olduğunu, seveninin ne kadar çok olduğunu gördük. Bu kalabalıklar, bir devin yeniden ayağa kalkacağının işaretidir'' ifadelerini kullandı.

Doğan, Yahya Kaptan Mahallesi'nde Kocaelispor için antrenman sahası yapımına başladıklarını hatırlatarak, ''Bütün spor kulüplerine olduğunu gibi, Kocaelispor'a da malzeme yardımımız artarak devam edecek. Kocaelispor'a kaynak ve destek arayışımız devam ediyor. Elimizden gelen desteği vereceğiz'' şeklinde konuştu.

Grup, konuşmaların ardından dağıldı.

Kaynak: AA