Kırmızı Şimşekler, Yaptığı Son 6 Resmi Maçta Rakip Fileleri Sadece 4 Kez Havalandırırken, Kalesinde 8 Gol Gördü

Eskişehirspor, yaptığı son 6 resmi maçta rakip fileleri sadece 4 kez havalandırırken, kalesinde 8 gol gördü.

Kırmızı-siyahlı ekip, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında sahasında ağırladığı İskoçya'nın Saint Johnstone takımını Alper ve Veysel'in attığı gollerle 2-0 yenmeyi başardı. Daha sonra İskoçya'ya giden Eskişehirspor, yine Veysel'in attığı golle 1-1 biten maçta rakibinden bir puan aldı.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda eşleştiği Fransa'nın Olimpik Marsilya takımını sahasından konuk eden kırmızı şimşekler, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Bu maçta, Es-Es'in golünü Nuhiu attı. Eskişehirspor, Fransa'daki maçta rakibine 3-0 mağlup oldu.

Avrupa Ligi'nden elenen Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaştı. Kırmızı-siyahlılar, Ege temsilcisine 1-0 yenildi. Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında da Orduspor ile deplasmanda karşılaşan Eskişehirspor, rakibine 2-0'lık skorlo boyun eğdi.

Kırmızı şimşekler, 6 maçta, 3 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. Son 6 resmi maçta, rakip fileleri 4 kez havalandıran Eskişehirspor, kalesinde de 8 gol gördü.

Es-Es'ler, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan iki hafta sonunda sıfır puanla 17'nci sırada bulunuyor.

Yayıncı: Mürsel Çetin

Kaynak: AA