Karabükspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı

Kardemir D.Ç. Karabükspor, hafta sonu oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında kendi sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde Çamlık Spor Tesisleri'nde başladı.

Sakatlığından dolayı golcü oyuncu Shelton'un katılmadığı antrenman 1.5 saat sürerken, futbolcular koşunun ardından kondisyon çalışması yaptı. Skibbe, Beşiktaş-Galatasaray maçı izlediğini kaydederek, Beşiktaş'ın iyi bir oyun sergilediğini söyledi.

Skibbe, “Geçen hafta oynadığımız Kasımpaşa maçında mücadele olarak iyiydik. Ama futbol anlamında yeterli değildik. Yine de bir puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Yediğimiz gollere baktığımız zaman ofansifte hatalar yaptığımızı görüyoruz. Kontra ataktan goller yedik. Bu anlamda kendimizi düzeltmemiz gerekecek. Bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Beşiktaş karşısında da bu tip kontra ataklara maruz kalmamamız lazım. Kasımpaşa maçında oynadığımız futboldan daha iyi oynamalıyız ki, Beşiktaş'a karşı gerekenleri yapalım” dedi.

Lua Lua için yeni bir lig olduğunu kaydeden Skibbe, “Lua Lua, Kasımpaşa maçında gol pozisyonunda biraz erken davransaydı maçı biz kazanmıştık. Lua Lua için burası yeni bir lig. İlerleyen haftalarda yükseliş gösterecektir. Selim Teber de sakatlıktan sonra henüz şu anda formunu yakalayamadı. Birçok oyuncumuz yükseliş gösterecek ve üstüne koyacaktır” diye konuştu .

Kaynak: İHA