Gölcük Yaylası Egeli Takımların Kamp Üssü Oldu

Gölcük Yaylası'ndaki oteller sezon öncesi son hazırlıklarını yapan Egeli spor takımlarının adresi oldu.

Manisa Belediyespor ve Balıkesir Belediyespor’un kamp yaptığı Gölcük’e önümüzdeki günlerde Didim Belediyespor ve Somaspor da gelecek.

Gölcük’e geçtiğimiz Cuma günü gelen Balıkesir Belediyespor, Cuma gününe kadar yaylada kalacak. Gölcük Otel’de konaklayan Balıkesir’in BAL ekibi, geçtiğimiz yıl yedinci sırada bitirdiği ligdeki durumunu, bu yıl daha üst sıralara çıkarmanın mücadelesini verecek. Yardımcı antrenör Murat Güvenç, 25 sporcu ile geldikleri Gölcük’te çalışmalarını sürdürdüklerini ve takımdaki birlik beraberlik ruhunu arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

22 Ağustos’ta Gölcük’te kampa başlayan BAL ekiplerinden Manisa Belediyespor’un Genel kaptanı Muharrem Uzunlar da, 2 Eylül tarihine kadar Gölcük’te kalacaklarını belirterek, her şeyin iyi gittiğini söyledi

Uzunlar, "Takımımızın bu yıl hak ettiği yerlere gelmesi için çalışıyoruz. Geçen yıl yaşadığımız şanssızlıkları önümüzdeki sezon yaşamak istemiyoruz. İç transferde 10, dış transferde ise 14 oyuncu ile anlaştık. Belediye başkanımız Cengiz Ergün güzel bir tesis yaptı. Takım olarak bunun hakkını vermek ve 3. lige çıkmak istiyoruz. Burada gördüğüm kadarı ile takım güzel bir çalışma ortamı yakalamış. Her şey güzel. Gölcük güzel. İyi bir kamp dönemi geçirmek istiyoruz. Bu sene şampiyonluğun en büyük adayı biziz” diye konuştu.

4-14 Eylül tarihleri arasında Manisa Süper Amatör Ligi’nin iddialı ekibi Somaspor, Gölcük Kampı'na başlayacak. BAL’da iyi bir sezon geçiren Aydın ekibi, Didim Belediyespor ise 10 Eylül’de Gölcük’te kampa girecek. Didim Belediyespor’un Gölcük Kampı 15 gün sürecek. BAL ekibinden Çiğli Belediyespor da ikinci etap kamp çalışmaları için Gölcük’ü tercih ediyor

Kırmızı-siyahlıların Gölcük Kampı önümüzdeki hafta başlayacak .

Kaynak: İHA