GHSİM Başvuruyu Yaptı

Sanica Boru Elazığspor Teknik Patronu Bülent Uygun’un Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarını Erzurum’da oynamak istemelerini açıklaması üzerine harekete geçen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün hemen harakete geçtiği ve gerekli kurumlara yazışma yaptığı belirtildi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Futbol Federasyonu’a gerekli yazışmayı yapmasının yapmasının ardından, Sanica Boru Elazığspor’un Erzurum’da maçlarını oynamak isteme talebine de hemen “Olur” cevabını verdiği ve Olur yazısını faksladığı öğrenildi. “Olur” cevabının ardından Sanica Boru Elazığspor’un da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Kazım Karabekir Stadı’nda çift kale maçı yaptı.

Sanica Boru Elazığspor’un ligin ilk haftasında Fenerbahçe ile oynadığı maçı İzmir’de oynamak istediğini belirtmesi üzerine Futbol Federasyonu Bordo-beyazlı takımın Kasımpaşa maçını da İzmir’de oynayabileceğini belirterek, Elazığ temsilcisinin Erzurum’da oynama istediğini reddetmiş oldu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün aynı yazışmaları Kardemir Karabükspor için de yaptığı öğrenilirken, Kardemir Karabükspor’un sahasındaki bakımın bittiği ve maçlarını kendi evinde oynayabileceği öğrenildi .

Kaynak: İHA