Genç Voleybolcuların Zaferi Sponsorları Da Mutlu Etti

Avrupa Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası’nda Türkiye'nin, Sırbistan'ı 3-0 yenerek şampiyonluğa ulaşması tüm Türkiye'de olduğu gibi kadın voleybolunun 26 yıldır destekçisi olan VakıfBank yönetimini de sevindirdi.

Voleybol milli takımlarının ana sponsoru olan VakıfBank'ta yönetim Genç Kız Voleybol Milli Takımı'nın, tarihi bir zafere daha imza attığını dile getirdi. Ankara'da düzenlenen Avrupa Gençler Voleybol Şampiyonası’nda Türkiye, baştan sona büyük çekişmeye sahne olan maçta iyi bir oyun ortaya koyarak Sırbistan'ı 3-0'lık sonuçla yendi ve kupayı ülkemize kazandırdı. Başkent Voleybol Salonu’nu hınca hınç dolduran 8 bin Ankaralı voleybolseverin büyük destek verdiği Genç Sultanlar, grup maçlarında yenildiği rakibini çok üstün bir maçtan sonra 25-21, 25-22 ve 25-16’lık setlerle 3-0 geçmeyi başarmıştı.

KADIN VOLEYBOLUNUN HER SEVİYESİNE DESTEK VERİYORUZ

VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “VakıfBank olarak kadın milli takımlarımızın tüm kategorilerinin en büyük destekçisiyiz. Ana sponsorluğumuz döneminde, A Milli ve Yıldız Milli Takımlarımız uluslararası büyük başarılar kazanmışlardı. Şimdi de gençlerimiz, Avrupa şampiyonu oldular. Kadın voleyboluna 26 yıldır verdiğimiz desteğin sonucunu böylesine güzel başarılarla taçlandırmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz.” dedi.

BU BAŞARI, ALTYAPIYA VERDİĞİMİZ ÖNEMİN SONUCUDUR

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, “Avrupa şampiyonu olan kızlarımızın gözlerinden öpüyorum. Onlar her şeyi hak ediyor. Bu kızlar geçen yıl dünya ve Avrupa şampiyonu olan yıldız milli takımının oyuncularıydı. Şimdi de gençlerde şampiyon oldular." diyerek şunları söyledi:"Federasyon olarak göreve geldiğimizden beri altyapıya aralıksız yaptığımız yatırımların meyvelerini topladığımız için mutlu oluyor, gurur duyuyoruz. Bayan Milli Takımlarımızın sponsoru VakıfBank'ın da attığımız adımlarda büyük desteği ve katkısı vardır. Bu yolda yanımızda yürüdükleri için onlara da çok teşekkür ediyorum.”