Futbolcular Kendi Yedikleri Ürünleri Kendileri Yetiştiriyor

Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Bozdoğan Belediyespor, futbolcuların yiyeceği meyve ve sebzeleri kulüp binasının bahçesinde yetiştiriyor.

Yeşil-beyazlı kulübün çalışanları ve yöneticileri futbolcuları için kulüp bahçesine mevsimlik ürünler yetiştiriyor. Bozdoğan Belediyespor Genel Kaptanı Ersin Köse yaptığı açıklamada, kulüp binasının bahçesinde patatesten, domatese, biberden böğürtlene her türlü mevsimlik ürün yetiştirdiklerini söyledi.

Aydın Süper Amatör Lig’in güçlü ekiplerinden Bozdoğan Belediyespor’un Genel Kaptanı Ersin Köse, dört yıl önce faaliyete geçen Bozdoğan Belediyespor tesislerinin kuruluşundan bu yana ürün yetiştirdiklerini kaydetti.

Köse şunları söyledi: “Tesislerimizin yeşil alanlarına mevsim ürünleri ekiyoruz. Patateste, domatese, biberden, böğürtlene kadar meyve ve sebze ekiyoruz. İspanyol devi Barcelona’nın futbolcularının yiyeceği ürünleri kendi yetiştirdiğini duymuştuk. Hatta oyuncuların yiyeceği eti dahi klubün çiftliğinde üretiyorlar. Bizim de ileride hayata geçirmeyi düşündüğümüz böyle bir planımız var. Bunu da hayata geçirerek, hem bütçemiz için tasarruf sağlayacağız, hem de oyuncularımızın organik beslenmesini sağlayacağız” Kulüp bahçesinde bulunan asmada üzüm yetiştirdiklerini sözlerine ekleyen Köse, vatandaşların da kulüp bahçesinde bulunan ürünlerden faydalandığını belirtti.

Kaynak: İHA