Fenerbahçe'de Moskova Mesaisi Neşeli Başladı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun rövanşında 29 Ağustos Çarşamba günü Spartak Moskova ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri ' nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda Spor Toto Süper Lig ' de Gaziantepspor ile yapılan mücadelede ilk 11 ' de yer alan futbolculara yenileme programı uygulandığı , diğer futbolcuların da pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç yaptıkları bildirildi .

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman 1 saat 30 dakika sürerken ayak tenisi oynayan oyuncularn neşeli tavırları dikkat çekti . 25 Ağustos Cumartesi günü Gaziantepspor ile oynanan Süper Lig karşılaşmasında ilk on birde görev alan oyuncular , bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı . Diğer oyuncular ise koşu , ısınma ve koordinasyon çalışması ile başladıkları antrenmanı , 2 grup halinde yaptıkları pas organizasyonlarıyla sürdürdü . Ardından dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman tamamlandı . Öte yandan kaleciler Mert Günok , Serkan Kırıntılı ve Ertan Ersu , Kaleci Antrenörü Murat Öztürk ile çalışmalarını sürdürdü . Kaleciler , dar alanda yapılan çift kale maçta ise dönüşümlü olarak görev aldılar . Serdar Kesimal , antrenmanın ilk bölümünde yer alırken , ikinci bölümde ise sağ üst ön adalesinde sertleşme olması nedeniyle tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı . Kaleci Volkan Demirel ise sahada ve salonda Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı . Fenerbahçe , UEFA Şampiyonlar Ligi Play - Off rövanş karşılaşmasında Spartak Moskova ile yapacağı maçın hazırlıklarını 28 Ağustos Salı günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayarak , tesislerde kampa girecek . Saat 18 . 30’da başlayacak bu antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak .