Denizlispor Azeri Malikov’la Sözleşme İmzaladı

Denizlispor, Azerbaycan Milli Takım oyuncusu Malikov Rail Nadiroğlu ile sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ligin ilk maçında kendi sahasında 1461 Trabzon’a 2-1 mağlup olarak sezona puansız başlayan Yeşil-siyahlı ekipte, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, bir süredir görüştüğü Azeri futbolcu Malikov Rail Nadiroğlu’nu kadrosuna kattı. Azerbaycan Milli Takımı’nda 43 kez forma giyen ve son olarak Bakü Neftchi’de oynayan 26 yaşındaki savunma oyuncusu Malikov Rail Nadiroğlu, bugün kulüp binasında düzenlenen törenle kendisini 2 yıllığına Denizlisporlu yapan imzayı attı.

İmza töreninde konuşan Denizlispor Transfer Komitesi Üyesi Ömer Uzel, Azeri futbolcu Malikov Rail Nadiroğlu’nun transferiyle biraz daha güçlendiklerini belirterek, “Kendisi 43 defa Azerbaycan Milli Takımı’nda forma giydi. Azerbaycan liginde 3 şampiyonluk bir de kupa kazandı. Malikov’la 2 yıllık anlaştık ve Denizlispor’a büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi

Denizlispor’u özellikle UEFA Kupası’ndaki maçlardan iyi tanıdığını belirten Azeri futbolcu Malikov Rail Nadiroğlu, “Denizlispor’un UEFA Kupası’nda Lyon maçını çocukken izlemiştik. Bir gün Denizlispor’da forma giyeceğim aklıma gelmezdi. Denizlispor’a başarılı olmaya geldim. Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Azeri futbolcu resmi sözleşmeye imza attı ve Denizlispor bayrağı ile fotoğraf çektirdi. Malikov'un Denizlispor'da 2 numaralı formayı giyeceği açıklandı .

Kaynak: İHA